Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині директор лісгоспу попався на хабарі у розмірі 25000 гривень (ФОТО)

У четвер, 13 січня, директора комунального лісгоспу Тернопільської райради затримали під час одержання 25 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області та слідчі поліції області задокументували отримання неправомірної вигоди директором одного з комунальних лісогосподарств райради. Крім того, він є чинним депутатом райради.

Про це у п’ятницю, 14 січня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

У четвер, 13 січня, він одержав 25000 гривень неправомірної вигоди за безперешкодний відпуск лісопродукції та вивіз її з території лісогосподарства. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання  про обрання запобіжного заходу.

Фігуранту може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська обласна прокуратура.

Читайте також:
Давав 800 гривень: на Зборівщині п’яний водій хотів відкупитися від патрульних