Середа , 24.04.2024

На трасі Львів – Тернопіль у двох ДТП зіткнулися 5 автомобілів (ФОТО)

Дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими трапилися ввечері у четвер, 13 січня, на трасі Львів – Тернопіль. У результаті зіткнень травмувалися четверо людей.

аварія

Про це сьогодні, 14 січня, інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

13 січня о 17:20 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про ДТП, що сталося на автодорозі М-09 (Тернопіль-Львів-Рава-Руська), поблизу села Ярчівці Зборівської територіальної громади.

Відбулося зіткнення трьох автомобілів «FIAT DOBLO», «AUDI A6» та «RENAULT PREMIUM» (сідельний тягач з напівпричепом).

У результаті аварії травмовано 3-х осіб – водія та пасажирів автомобіля «AUDI A6».

На момент прибуття рятувального відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення усі потерпілі були деблоковані з автомобіля. До прибуття карети швидкої допомоги рятувальники надали допомогу одному з них та забезпечили безпеку на місці ліквідації наслідків ДТП. Всіх потерпілих госпіталізовано до лікувальних закладів.

На момент ліквідації даного ДТП, о 18:10 на даній ділянці дороги трапилася ще одна дорожньо-транспортна пригода: відбулося зіткнення автомобілів «HONDA CR-V» та DAF XF (сідельний тягач з цистерною для перевезення зрідженого газу пропан-бутан).

Рятувальним відділенням Головного управління ДСНС деблоковано (врятовано) двох пасажирів автомобіля «HONDA CR-V», яких передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Внаслідок ДТП травмовано пасажирку автомобіля «HONDA CR-V» громадянку 1970 р.н., жительку м. Тернопіль. Потерпілу госпіталізовано до Тернопільської обласної клінічної лікарні.

Цистерна з зрідженим газом внаслідок ДТП пошкоджень не зазнала та загрози не становила.

Читайте також:
У Копичинцях водій “Дачії” збив двох жінок-пішоходів