Четвер , 25.04.2024

На Збаражчині у снігах застрягли дві карети швидкої допомоги і автомобіль “Укрпошти”

Минулих вихідних рятувальники двічі визволяли автомобілі екстреної медичної допомоги та “Укрпошти” зі снігового замету.

Про це сьогодні, 24 січня, інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Так, 21 січня, о 18:00 у с. Іванчани Збаразької територіальної громади  черговим караулом 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління здійснено буксирування зі снігового перемету на проїжджу частину дороги автомобіля «CITROEN BERLINGO», що перевозив працівників «Укрпошти». На момент буксирування в автомобілі знаходились дві особи та поштовий вантаж.

А 23 січня о 01:26 у с. Кривчики Вишнівецької територіальної громади черговим караулом місцевої пожежної команди смт Вишнівець проведено буксирування карети екстреної медичної допомоги, що прямувала на виклик, зі снігового замету на проїжджу частину дороги.

Того ж дня о 19:47 поблизу с. Зарубинці Збаразької територіальної громади  черговим караулом 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління спільно з працівникам швидкої допомоги та поліції здійснено транспортування на ношах із лісового масиву до автомобіля екстреної медичної допомоги місцевого громадянина, 1956 року народження, що потребував медичної допомоги. Також проведено буксирування автомобіля «швидкої» з польової дороги на дорогу з твердим покриттям.

Читайте також:
Погода на Тернопільщині у вихідні: мороз та снігопади