Вівторок , 19.03.2024

За справу береться “Провінціал”: на “Інтері” – прем’єра детективного серіалу

У понеділок, 17 січня, о 21:00 – найнесподіваніша прем’єра року на телеканалі «Інтер»: 24-серійний детектив «Провінціал» виробництва компанії «Київтелефільм».

У центрі сюжету – історія дільничного поліцейського з провінції Миколи Семашка. Допитливість, принциповість у роботі та дух авантюризму допомагають йому докопатися до суті будь-якої справи. Проте в боротьбі за справедливість він сам нерідко опиняється під ударом…

У головній ролі – Олексій Морозов. Також у серіалі грають такі відомі актори, як Дмитро Шевченко, Оскар Кучера, Олександр Пашков, Микола Боклан, Олександр Наумов, Володимир Горянський та інші. Режисер – Сергій Щербін.

Микола Семашко – провінційний дільничний, працьовитий та кмітливий. Після того, як він розкриває резонансний злочин, його переводять на службу до міста. Там новий слідчий також добре себе зарекомендував – природне чуття допомагає йому розплутувати складні злочини. Проте його кар’єрному зростанню раді не всі. Його наречена Світлана, заручившись підтримкою впливового батька, вигадує всілякі хитрощі, щоб повернути коханого до рідного села.

Нові колеги теж мріють про якнайшвидше звільнення Миколи, адже його поява у відділі сплутала їхні плани щодо просування кар’єрними сходами. Принциповий капітан Семашко також став кісткою в горлі у продажних чиновників – вони в будь-який спосіб намагаються його позбутися. У якийсь момент їхня гра заходить настільки далеко, що Микола опиняється не просто на межі звільнення, а фактично – на лаві підсудних…

серіал Провінціал

Головного героя зіграв Олексій Морозов. «Мій персонаж – Коля Семашко із села Сошняки, такий сучасний Максим Перепелиця, як каже про нього режисер, – розповідає актор. – Прочитавши сценарій, я одразу ж погодився на цю роль. Мені ще не доводилося грати таких персонажів. Зазвичай у кіно я виконував ролі героїв, що перебувають у складних життєвих обставинах, героїв із якимись постійними внутрішніми переживаннями. А Коля Семашко – дуже позитивний і привабливий хлопець із неймовірною енергетикою.

При цьому він дуже різноплановий. Не можна сказати, що він не знає смутку. У нього теж бувають якісь хвилини розпачу та переживань… Проте все це переломлюється через його внутрішнє світло та легкість. Він навіть труднощі долає якось по-особливому: ніби не йде, а пурхає життям. А ще Микола – справжній маніяк праці, всього себе віддає роботі слідчого. Думаю, серіал «Провінціал» зацікавить досить широку аудиторію: у ньому є і романтична лінія, і детективна – з трюковими сценами».

У кожній серії «Провінціала» розслідується нова детективна історія, тому в кадрі буде багато екшену: бійок, погонь, стрілянини, вибухів, пожеж. Багато трюків актори виконували самостійно. «У мене, безперечно, є спортивна підготовка, – каже Олексій Морозов. – Я серйозно займався акробатикою і під час навчання в театральному, і вже коли працював у театрі. Але так багато, як у «Провінціалі», ніколи не бився, не стріляв і не бігав».

З якими ще труднощами доведеться зіткнутися провінційному детективу Семашку на новій посаді в місті? Чи зможе він сам протистояти і злочинцям, і всім тим, хто мріє позбутися нового – принципового і непідкупного слідчого? Дивіться в серіалі «Провінціал» на телеканалі «Інтер» – із 17 січня з понеділка по четвер о 21:00.

Серіал «Провінціал»
Жанр: детектив
Кількість серій: 24
Виробництво: компанія «Київтелефільм»
Рік: 2021
Продюсер: Валентин Опалєв
Режисер: Сергій Щербін
Автор сценарію: Георгій Конн
Оператор: Антон Вербін
Художник: Олександр Уколов

У ролях: Олексій Морозов, Дмитро Шевченко, Оскар Кучера, Олександр Пашков, Владислава Веревко, Микола Боклан, Олександр Наумов, Юлія Юрченко, Володимир Горянський та інші.

Читайте також:
Наталія Фаліон та Лісапетний батальйон виступлять у Тернополі з новою програмою