Неділя , 08.09.2024

Заробіток на ставках Dota 2

Серед усіх кіберспортивних дисциплін, найбільш популярні збирають більшу кількість фанатів, завдяки чому під час проведення турнірів вдається організовувати значні призові фонди.

Дота 2

Dota 2 є найпопулярнішою грою у світі, визнана кіберспортивною дисципліною, і на регулярній основі проводить локальні та світові турніри. Ця умова дозволяє заробляти не тільки кіберспортсменам та їхнім командам, а й звичайним любителям гри. Зробити це можна за допомогою ставок на матчі з Dota 2. Однак, перед тим, як почати, рекомендовано виконати ряд умов, за якими шанси на позитивний результат гравця значно збільшаться.

Спочатку необхідно вибрати надійного букмекера. При виборі букмекерської контори потрібно звертати увагу на коефіцієнти на матчі, вітальну та бонусну програму, зручність навігації, інтерфейс, а також ліцензію, на основі якої працює БК. Визначившись із вибором букмекера, можна переходити до ставок. Для цього на сайті https://dota-bet.com/ru/ надано список майбутніх турнірів, а також окремих матчів. Також, можна ставити в Live режимі ті протистояння, які вже проходять.

Як вигравати на ставках з Dota 2

Для довгострокового заробітку потрібний системний аналіз кожного матчу. Для цього на даному сайті можна аналізувати кожну подію, яка так чи інакше може впливати на результат протистояння. Ця інформація дає перевагу відразу за декількома факторами:

Перегляд поточних та майбутніх протистоянь;

Таблиця рейтингу гравців;

рейтинг кожної команди;

Список матчів із найвигіднішими коефіцієнтами.

Використовуючи цю інформацію, гравець значно збільшує шанси на виграш. Проте такий підхід лише збільшує шанси. Для того, щоб ставка була максимально виправдана, рекомендовано приймати рішення не на основі своїх припущень, а за прогнозами експертів, що спеціалізуються. Рекомендується прислухатися до думки лише тих аналітиків, прогнози яких вже виправдовували результат. У разі гри новачка, такі дії, як мінімум, збережуть баланс щодо самостійної гри.

Також важливо дотримуватися стратегії ставок. Наприклад, при кожному програші можна підвищувати маржинальність ставки або робити вибір у бік матчів з вищими коефіцієнтами. Така методика дозволить відбити програші за рахунок більшого виграшу. Проте не варто покладатися лише на підвищення ставок. Часто буває так, що баланс на обліковому записі стає мінусовим швидше, ніж вдається виграти. У таких випадках найкращим варіантом буде дотримання розміреної гри, коли гравець підвищує ставку лише у разі повної впевненості у позитивному результаті події.