П’ятниця , 29.03.2024

Житель Бережанщини заплатив 175 тис грн за неіснуючий автомобіль

Майже 175 000 гривень переказав мешканець області на рахунок аферистів за купівлю неіснуючого автомобіля. За даним фактом працівники відділення поліції № 1 м. Бережани розпочали досудове розслідування.

Чоловік розповів, що знайшов в Інтернеті допис про продаж іномарки за вигідною ціною. Основною умовою продажу автомобіля була передплата в сумі від 30% вартості автомобіля. Зв’язавшись з продавцем-аферистом, останній попросив здійснити оплату в розмірі 174 465 гривень, що він й зробив. Однак за декілька днів зрозумів, що його ошукали, адже мобільний пройдисвіта був вимкнений, а сайт заблокований, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції наголошують жителям Тернопільщини з проханням здійснювати подібного роду покупки в офіційних торгових представників.

Пам’ятайте, аферисти, які розміщують в Інтернеті подібного роду інформацію, мають на меті одне – збагатитися за рахунок довірливих громадян.

Читайте також:
У Тернополі на театральному майдані 5-річного хлопчика вдарив кінь. Дитину забрали до лікарні