Четвер , 28.03.2024

У Тернополі вчора двох жінок автомобілі збили на пішохідних переходах

Дві автопригоди, в яких постраждали пішоходи, зареєстрували слідчі 7 лютого у Тернополі. Ще в одній аварії не розминулися два автомобіля.

На вулиці Текстильній водій автомобіля PEUGEOT EXPERT допустив наїзд на пішохода. Аварія трапилася близько 19:30 на нерегульованому пішохідному переході. Під колесами авто опинилася тернополянка, 1967 року народження. Жінці надавали меддопомогу. За попередніми даними у неї закрита черепно-мозкова травма, струс та забої. Водій попередньо тверезий, але у нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Ще одну ДТП зареєстрували працівники поліції о 20:00 на Бережанській. 58-річну жінку збив автомобіль TOYOTA AVENSIS. Потерпіла переходила дорогу у межах пішохідного переходу. В результаті удару у жінки закритий перелом стегна. Її госпіталізували до травматологічного відділення.

На перехресті із круговим рухом не розминулися в обласному центрі і автомобілі Nissan Primastar та Volkswagen Passat. В результаті удару травмувалася пасажирка Passat(у).

По всіх автопригодах тривають перевірки та вирішуються питання про внесення цих фактів у Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Читайте також:
Жителя Скалатської громади судитимуть за сімейне насильство