Четвер , 28.03.2024

Контрактники, які вступлять у тернопільську тероборону, отримають по 20 000 грн. одноразових виплат

Міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до тернополян із закликом вступати у Територіальну оборону Тернополя.

Сергій Надал каже: «Комплектування батальйонів територіальної оборони займаються військові. Усі, хто вступить у Тероборону за контрактом, отримають з міського бюджету одноразову виплату на руки –  20 тисяч гривень».

Міський голова Тернополя у своєму зверненні наголошує: «Україна була, є і буде! Сьогодні ворог знову біля наших воріт. Але ми готові дати відсіч. Ми – Українці! Ми – на своїй Богом даній землі! Україна – вільна демократична незалежна держава. Московському царьку, як би він не виправдовувався перед росіянами, цього не змінити. Ми готові боротися і перемагати».

Сергій Надал розповідає про підготовку міста на випадок надзвичайної ситуації. «Маємо бути готові до різних дій з боку ворога. У разі виникнення аварійної ситуації з водопостачанням, користуйтеся колонками-качалками та бюветами. Також наш «Тернопільводоканал» закуповує спеціальні ємності для доставки води до будинків. Маю надію, що навчання для керівників утримуючих підприємств та ОСББ були корисними. Зараз, як ніколи, важливі наші згуртовані дії», – розповідає Сергій Надал.

У Тернополі триває підготовка і медичних закладів. За словами міського голови Тернополя, одні медзаклади займатимуться лікуванням хворих на коронавірус, інші, за потреби, надаватимуть допомогу хворим та потерпілим. Також проведені необхідні заходи по створенню запасів медикаментів та  матеріалів для перев’язок.

Сергій Надал закликає тернополян бути особливо уважними та обережними: «Ще раз розкажіть про правила поведінки своїм дітям. Заспокойте батьків. Якщо ви стали свідком провокації, помітили залишеними підозрілі предмети, одразу телефонуйте у поліцію – 102. Ми разом, тому ми сильні. Ми – переможемо! Україна переможе! Слава Україні!»

Читайте також:
Українська армія знищила вже понад 1000 окупантів