Субота , 27.04.2024

На Борщівщині чоловік викрав 3000 злотих з ліфчика своєї сплячої подруги

На Борщівщині судили чоловіка, що викрав 3000 злотих з бюстгальтера  та 1000 грн із сумки жінки, поки та спала. Обвинуваченому присудили шість місяців арешту. 

Про це йдеться у вироку Борщівського райсуду від 14 лютого 2022 року. Фігурант справи – непрацюючий, неодружений, раніше судимий, зокрема за крадіжки.

Як випливає із матеріалів справи,  обвинувачений 27 червня 2021 року познайомився з потерпілою та запросив її додому. Коли жінка заснула, він вирішив викрасти гроші, про які дізнався в ході спілкування з нею. Потерпіла помітила крадіжку лише вранці після повернення додому.

Дії обвинуваченого були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.2 ст. 185 КК, тобто таємне викрадення чужого майна, повторно.

У суді обвинувачений вину визнав повністю, щиро розкаявся. Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до переконання про доведеність вини обвинуваченого. Відтак визнав його винуватим у вчиненні вищезгаданого злочину та присудив півроку арешту.

Призначаючи міру покарання, суд врахував каяття, активне сприяння в розкритті злочину, особу обвинуваченого, його посередню характеристику та відсутність обтяжуючих обставин.

Вирок поки що законної сили не набрав. Оскаржити його можуть протягом 30 днів з дня проголошення.

Читайте також:
Через борги тернополян “Нафтогаз” може підвищити ціну газу для теплокомуненерго