П’ятниця , 29.03.2024

У Теребовлі двоє неповнолітніх дівчат отруїлися алкоголем

У Теребовлі дві неповнолітні дівчини віком 14 та 16 років потрапили в реанімацію через отруєння алкоголем.

Їх напівпритомними в місцевому парку знайшли батьки, які й викликали медиків бригади швидкої допомоги.

Нещасний випадок з двома неповнолітніми дівчатами трапився у суботу, 19 лютого, о 22:00 на території парку Молодіжний. Батьки шукали 16-річну та 14-річну доньок і знайшли їх на одному із майданчиків відпочинкової території. Дорослі одразу викликали бригаду швидкої допомоги, яка завезла дівчат в приймальне відділення Теребовлянської лікарні.

В управлінні ДСНС Тернопільщини підтвердили випадок з отруєнням алкоголем неповнолітніх. В Теребовлянській районній лікарні розповіли, що зараз самопочуття дівчат покращилося і їх відпустили додому, пише zaxid.net.

“Коли неповнолітніх привезли до медзакладу, то їх перенаправили в реанімацію. Черговий лікар встановив, що вони перебували в стані алькогольного отруєння. Їм провели необхідне лікування”, – повідомили в приймальному відділенні Теребовлянській райлікарні.

Правоохоронці Теребовлянського райвідділу порушили адміністративну справу щодо недогляду батьків за неповнолітніми дітьми. Якщо провину батьків доведуть, то їм загрожує штраф у розмірі до 1700 гривень.

Читайте також:
У Козівському районі водій автомобіля збив пішохода і втік з місця ДТП