Середа , 24.04.2024

У Теребовлі п’яний водій в’їхав у дерево і потовк собі коліна

Теребовлянський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння і скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

ДТП

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 18 січня цього року у місті Теребовлі. Ввечері, близько 22.00, водій легкового автомобіля “CHEVROLET LACETTI” не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя і допустив зіткнення з деревом.

У результаті ДТП автомобіль отримав механічні ушкодження, а водій – забій колінного суглоба.

Окрім того кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Результат огляду, проведеного у медичному закладі, – 1,2 проміле, що в 6 разів вище допустимої норми.

На порушника склали адміністративні протоколи за ст. 124 КУпАП (спричинення ДТП) і за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судовому засіданні кермувальник визнав свою провину у повному обсязі.

Дослідивши матеріали справи, Теребовлянський районний суд постановив водія автомобіля “CHEVROLET LACETTI” визнати винним у вчиненні інкримінованих порушень і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Постанова судді 18 лютого набрала законної сили.

Читайте також:
2,7 проміле: на Шумщині спіймали п’яного водія, але не змогли його покарати