П’ятниця , 26.04.2024

«Барселона» поповнюється: Салаха, Рафіньї та Мессі

Мохамед Салах може продовжити кар’єру у «Барселоні». 

Слід додати, що наступний матч «Барселони» запланований на 3-є квітня. У рамках іспанської Ла Ліги «Барса» прийматиме «Севілью». Аналітики букмекерської контори Вінлайн вважають, що успіх підопічних Хаві більш ймовірний.

Тому пропонують на перемогу «Барселони» хороший коефіцієнт 1.51, успіх «Севільї» йде за 6.0. Вінлайн високо оцінена користувачами за її бонуси та акції, крім того букмекер пропонує широкий вибір ставок. Прочитати детальний огляд контори Winline можна тут.

Так, за інформацією ЗМІ, каталонці хочуть посилити напад, і їхньою пріоритетною метою все ще залишається форвард дортмундської «Борусії» Ерлінг Холанд.

Проте на норвежця претендують інші топ-клуби. Це ускладнює завдання «блауграни», яке альтернативою Холланду бачить Мохамеда Салаха з «Ліверпуля». Це стверджує видання As.

Незважаючи на те, що єгиптянин не є класичною дев’яткою, тренер «Барселони» Хаві та керівництво клубу цінують його за універсальність. Вони вважають, що він гарантує 30 голів за сезон.

Крім Салахa, «Барселона» вже розпочала переговори щодо купівлі форварда «Лідса» Рафіньї. Нагадаємо, зараз агентом футболіста є екс-гравець «синьо-гранатових» Деку.

У нинішньому контракті Рафіньї з «Лідсом» є пункт про відступні у розмірі €70 млн. У «Барселоні» вважає цю ціну надто високою. Тому зараз сторони намагаються домовитись на більш вигідних умовах.

Також він висловився про можливе повернення Мессі влітку: «Немає нічого неможливого, але клуб не подавав йому жодних знаків. Ми шукаємо способи підписувати новачків. «Барса» має підписувати найкращих».