Субота , 27.04.2024

Іноземні клуби зацікавлені у двох гравцях донецького “Шахтаря”

Іспанський та італійський клуб проявили зацікавленість у футболістах “гірників”: хавбек Фернандо Педро та захисник Вінісіус Тобіас.

Як стало відомо, італійська “Аталанта” розглядає варіант підписання хавбека “Шахтаря” Фернандо Педро до кінця сезону. 

Слід додати, що наступний матч “Аталанти” запланований на 13 березня з ФК ”Дженоа” в Серії А. У популярній БК 365Бет явним фаворитом виступають підопічні Гасперіні. На перемогу “Аталанти” дають коефіцієнт 1.33, успіх колишньої команди українського тренера оцінюється в 9.0. 

Клуб з Бергамо думає над покупкою 23-річного бразильця з “гірників” як заміну травмованому Дувані Сапаті. Останній повернеться до строю не раніше травня. Нагадаємо, зараз Сапата з дев’ятьма голами є найкращим бомбардиром “Аталанти” цього сезону Серії А. А Фернандо у семи матчах сезону УПЛ забив п’ять голів і зробив два асисти.

Також стало відомо, що захисник донецького “Шахтаря” Вінісіус Тобіас може на якийсь час переїхати в іспанську Прімеру. Так, зараз у послугах 18-річного гравця зацікавлені “Реал” та “Атлетіко”.

За інформацією джерела, мадридські клуби хочуть взяти у найм бразильського захисника. Раніше повідомлялось, що клуби кілька років спостерігали за Тобіасом.