Субота , 20.04.2024

Міг замінити Маркевича: «Маріуполь» запрошував португальця Фернандо Валенте

Раніше фахівець два роки відпрацював у структурі «Шахтаря».

Фернандо Валенте

Футбольний тренер з Португалії Фернандо Валенте, якому 62 роки, розповів, що його запросили в Україну тренувати «Маріуполь». Наразі наставником маріупольців є Остап Маркевич.

Слід додати, що наразі всі спортивні події в Україні призупинено на невизначений термін. На порталі Vseprosport можна слідкувати за актуальними спортивними подіями з України та всього світу. Також на сайті є прогнози на багато видів спорту з прибутковими коефіцієнтами від букмекерів.

За словами Фернандо Валенте, він отримав запрошення з «Маріуполя» вже давно, але так і не прийняв рішення, навіть під час турнірної перерви, яка тривала з п’ятнадцятого грудня минулого року.

За словами Валенто, однією з причин, чому він полюбив команду «гірників», полягала в тому, що президент клубу мав більш естетичний погляд на гру, вважаючи, як і сам Фернандо, що команда може вигравати, показуючи гарну гру.

Експерт також наголосив, що якщо все зміниться і будуть дотримані умови, у нього не буде проблем повернутися в Україну, де він працював з молодіжною командою «гірників» з 2019 по 2021 рік.