П’ятниця , 29.03.2024

На Підгаєччині у п’яного водія вилучили автомобіль “Рено Кенго”

Транспортний засіб порушника передадуть на потреби армії.

У неділю, 27 березня, співробітники поліції СПД 2 (м.Підгайці) зупинили жителя Підгаєцької громади, який керував автомобілем RENAULT KANGOO у стані алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП, а також у нього вилучено автомобіль. Транспортний засіб у подальшому буде передано на потреби армії.

Нагадаємо, що на час дії воєнного стану у нетверезих водіїв вилучають транспортні засоби і розміщують на штрафмайданчиках. А після рішення суду вилучені автомобілі передають для потреб оборони України, відповідно до ЗУ « Про правовий режим воєнного стану», «Про оборону України», Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 року N70/2022, розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 24.02.2022 року N 91/01.02-01 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Тернопільській області”.

Громадян, котрі помітили водія, який ймовірно перебуває у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські закликають телефонувати на лінію 102.

Читайте також:
ДТП у Тернополі: неуважний водій в’їхав у рекламні конструкції (ФОТО)