Четвер , 28.03.2024

Росіяни випустили 8 ракет по полігону поблизу кордону з Польщею (ОНОВЛЕНО)

Російські окупанти випустили 8 ракет по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у селі Старичі Яворівського району  Львівської області.

“Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили 8 ракет. Інформація щодо потерпілих встановлюється”. – повідомив у Facebook міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер Львова закликав не публікувати фото та відео з місць обстрілів.

Керівник Львівської області Максим Козицький повідомив, що окупаційні сили здійснили авіаудар ракетами по території Міжнародного центру миротворчості та безпеки у проміжку з 3:00 до 4:00 неділі 13 березня.

Інформація про руйнування уточнюється.

Речник Академії Сухопутних військ ЗСУ Антон Миронович сказав “Суспільному“, що по одній із військових частин на Львівщині був завданий ракетно-бомбовий удар.

Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більш відомий як “Яворівський військовий полігон”, розташований за 30 км на північний захід від Львова і близько за 20 км від кордону з Польщею.

У результаті ракетного удару по Яворівському полігону на Львівщині загинули 9 людей, ще 57 осіб постраждали.

Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький

“Було випущено, за попередніми даними, більше 30 ракет. Спрацювала система протиповітряної оборони, певну кількість було збито. На даний момент 57 людей травмовані, уражені, перебувають у лікарнях, 9 загинуло – за офіційно підтвердженими даними. На даний момент здійснюється гасіння пожежі і розбір уламків”. – зазначив Максим Козицький.

Читайте також:
Більше 27 тисяч продуктових наборів відправили тернопільські волонтери на Харківщину