Субота , 20.04.2024

Стиковий матч України з Шотландією перенесено

Спочатку матч між збірними України та Шотландії був запланований на кінець березня, проте за сьогоднішніх умов його проведення неможливе.

Нагадаємо, 24-го березня були заплановані стикові матчі у відбірковому турнірі Чемпіонату світу з футболу 2022 року. У популярній конторі Паріматч національну збірну України не вважають фаворитом на вихід з групи А на Чемпіонат світу.

При цьому фаворитом виступає збірна Австрії. Аби зручно переглядати вигідні коефіцієнти та швидко робити ставки, слід завантажити додаток букмекера на телефон. Покрокову інструкцію, як завантажити додаток Паріматч на Андроїд, розповіли за посиланням – https://metaratings.ru/best-bookmakers/skachat-prilozhenie-parimatch-na-android/.

На днях з’явилася інформація про те, що півфінальний стиковий матч відбору на чемпіонат світу – 2022 року Шотландія – Україна перенесено. Про це повідомляє Daily Mail. 

Поки що нової дати проведення матчу не оголосили. Хоча відомо, що попередньо обговорювався місяць червень. Раніше гра мала відбутися, як і всі матчі відбіркового туру, 24 березня у Глазго (Шотландія). Проте через ситуацію в Україні було ухвалено рішення перенести матч.

Слід нагадати, що переможець пари Шотландія – Україна зустрінеться у фінальному стиковому матчі з переможцем протистояння Уельсу та Австрії.