Вівторок , 19.03.2024

Особливості відпочинку та оздоровлення в готелі «Весна» в Трускавці

Трускавець – один з найбільших бальнеологічних курортів України. Тут розташована велика кількість лікувально-оздоровчих комплексів.

Санаторій «Весна» в Трускавці подарує своїм гостям незабутній відпочинок, можливість зміцнити здоров’я та насолодитись мальовничими краєвидами курорту.

Напрямки та методи лікування в санаторії «Весна» в Трускавці

Оздоровлення відпочиваючих може проходити на базі санаторію, або ж на базі лікувально-діагностичного центру «Мед-Палас», який розташований в 250 м від санаторію. Основним напрямками лікування є:

  • Дерматологічний – екзема, дерматоз, епідермоліз, кератоз, наслідки хімічних і термічних опіків;
  • Урологічний – сечокам’яна хвороба, хронічний пієлонефрит, цистит, хронічний простатит (в стадії ремісії);
  • Захворювання травної системи – розлад кишківника, виразкова хвороба, езофагіт, хвороби оперованого шлунку;
  • Захворювання кістково-м’язової системи – артроз, остеохондроз, ревматизм;
  • Хвороби, пов’язані з порушення обміну речовин та цукровий діабет.

Санаторій «Весна» в Трускавці гарантує комплексний підхід до оздоровлення своїх гостей. Саме тому всі медичні процедури, а також вживання мінеральних вод призначаються лікарем, виходячи зі загального стану здоров’я і побажань відпочиваючого.

Зміцнення здоров’я та самопочуття відбувається завдяки таким методам: вживання мінеральних вод, кліматотерапія (курорт Трускавець має м’який клімат), бальнеопроцедури, масаж, озонотерапія, фізіотерапія, ароматерапія, інгаляції, озокеритотерапія, дієтичне харчування.

Особливості дитячого відпочинку в готелі

Відпочинок з дітьми в Трускавці дозволить не тільки побачити багато нового та цікавого, а й зміцнити дитячий імунітет. Санаторій «Весна» в Трускавці має пакет оздоровчий для дітей. В нього входить консультація лікаря та призначення медичних процедур для оздоровлення. Також в готелі є можливість пройти курс масажів для дітей.

В готелі функціонує дитяча кімната. Досвідчені вихователі проводять цікаві заняття з малювання, аплікацій, ліплення з пластиліну, або ж просто вчать веселим іграм. До дитячого клубу приймаються діти з 4 – річного віку без присутності батьків, менші діти – тільки з супроводом одного з батьків. На вулиці знаходиться дитячий майданчик з різноманітними гойдалками та горками.

Також в комплексі є бюро екскурсій. Можна замовити екскурсію, і побувати разом з дитиною в зоопарку Лімпопо або ж, з супроводом досвідченого гіда, піти «на  полювання за грибами» або ягодами в гори.

Вартість проживання в номерах готелю «Весна»

Ціни в санаторії «Весна» Трускавця на проживання залежать від обраного тарифу. В готелі  діють два тарифи – «проживання та сніданок», а також «проживання та харчування», останній включає три разове харчування в ресторані санаторію. Вартість номерів починається від 660 грн в низький сезон (січень-червень) та 780 грн в високий сезон (червень-жовтень). Оздоровчі програми оплачуються окремо, ціна на них починається від 200 грн в день, дитячий оздоровчий пакет коштує 220 грн в день.