Вівторок , 23.04.2024

“Реал” підпише захисника “Шахтаря”

За інформацією джерела, мадридські клуби хочуть взяти у найм бразильського захисника.

Захисник донецького “Шахтаря” Вінісіус Тобіас може на якийсь час переїхати в іспанську Прімеру. Так, зараз у послугах 18-річного гравця зацікавлені “Реал” та “Атлетіко”.

Наступний матч “Реалу” запланований на виїзді з “Сельтою” 2-го квітня. БК Марафонбет пропонує вигідні коефіцієнти на цю гру: П1 – 3.9, нічия – 3.8, П2 – 2. Зробити ставку в цій конторі може тільки авторизований користувач. Тому за посиланням розповіли, як швидко пройти реєстрацію в БК Марафонбет – https://odds.ru/bookmakers/marathonbet/registraciya-v-bk/.

З’явилася інформація про те, що “Реал” підпише правого захисника “Шахтаря” Тобіаса. Раніше “вершки” кілька років спостерігали за Тобіасом.

Сторони підпишуть у договорі з Тобіасом опцію викупу гравця за 18 млн. євро. Нагадаємо, за “Шахтар” Тобіас не провів жодного матчу. Його купили в січні з “Інтернасьоналу” за 6 млн євро.

Як пишуть джерела, спочатку бразилець виступатиме за “Кастіллю” на правах припинення контракту. Після цього “Реал” орендує захисника до кінця сезону-2022/23.