П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі 19-річна водійка вчинила дві ДТП і втекла (ВІДЕО)

Розвертаючись, водійка легкового автомобіля пошкодила два автомобілі і залишила місце події.

Випадок трапився у понеділок, 11 квітня, у Тернополі. Втім, завдяки небайдужій громадянці, яка стала свідком інциденту, порушницю вдалося розшукати.

Про це сьогодні, 12 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Вчора ввечері близько 21-ї години на спецлінію 102 звернулася небайдужа громадянка, яка повідомила, що на вулицях Березовій та Вільховій водійка автомобіля Hyundai спричинила декілька ДТП та проїхала з місця події.

Інспектори прибули за вказаною адресою та поспілкувалися із заявницею. Жінка надала патрульним інформацію про транспортний засіб, який порушив ПДР та про два припаркованих автомобілі, які пошкодила зухвала водійка.

Поліцейські передати інформацію колегам та розпочали пошуки правопорушниці. Інспектори швидко встановили особу громадянки, яка кермувала автомобілем та місце, де знаходиться транспортний засіб.

На 19-річну водійку патрульні склали два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. За скоєне порушниці загрожує штраф у розмірі 3400 гривень.

Читайте також:
В аварії на Чортківщині важко травмувався 20-річний мотоцикліст (ФОТО)