П’ятниця , 29.03.2024

Піднімаємо бізнес разом: Декілька порад від українського виробника одягу

Майже кожен підприємець відчув на собі, наскільки його бізнес під час війни зазнав суттєвого краху. Зараз нікому не легко, але економіка України повинна триматись на плаву.

прапорА для цього, як відомо, варто розвивати свою справу і не опускати руки. Потрібно направляти всі сили для її підняття та підтримки. Як підняти бізнес не лише задля власного успіху, а й розвитку економіки держави? Про це і піде мова в даній статті.

Український виробник одягу дає поради, як зберегти бізнес під час війни

Бізнес в Україні до нападу росії на Україну активно розвивався. Підприємці успішно реалізовували всі свої плани. Проте у цей тяжкий час трапилися суттєві зміни, на жаль, не в кращу сторону. Український виробник одягу Opt-Kolo теж відчув вплив військових дій, проте він не зупинився, а, навпаки, направив усі свої сили на підтримку бізнесу. І йому вдалося досягти чималих успіхів. Компанія вирішила поділитися з іншими підприємцями деякими секретами та нюансами, які допомогли їй утримати бізнес у час війни на плаву. Щоб справа не закрилася і багато працівників не втратили робочих місць, виробник одягу Опт-Коло рекомендує виконати наступні дії:

1. Вивести справу в онлайн-формат. Якщо раніше це зробити було неможливим або ж не потрібним, то зараз усе змінилось. Наприклад, продажі через Інтернет дають можливість не лише співпрацювати з жителями різних регіонів України, а й не наражати персонал на небезпеку під час ведення воєнних дій. Онлайн-продажі, які також здійснює виробник спортивного одягу Опт-Коло на сайті opt-kolo.com.ua, гарантують безперебійну стабільність роботи у будь-якому місці.

2. Зібратись духом і продовжувати працювати. Багато підприємців уже, на жаль, опустили руки. Проте цього не варто робити. Розвиток бізнесу не лише гарантує успіх, а й позитивно впливає на стан економіки в країні. Виробник одягу в Україні рекомендує максимально адаптуватись до змінених умов і не зупиняти виконання улюбленої справи.

3. Допомогти державі. Україна наразі знаходиться у вкрай важкому становищі, тому вона потребує допомоги. Не варто забувати про те, що наші домівки захищають мужні воїни. Вони також потребують неабиякої підтримки як моральної, так і фінансової. Допомога армії – це виготовлення військового спорядження, відправка коштів з отриманого прибутку.

4. Скористатися підтримкою влади. Власники великого бізнесу мають можливість скористатися спрощеною системою оподаткування та сплачувати єдиний податок. ФОПам І та ІІ групи пропонується сплата єдиного податку на добровільній основі. Якщо дохід відсутній, вносити кошти ЄСВ не потрібно. ФОПи ІІ-ІІІ груп можуть не оплачувати ЄСВ за працівників, що були мобілізовані. з 24 лютого 2022 року до кінця 2022 року власники бізнесу вважаються звільненими від сплати податку за землю, яка знаходиться на території бойових дій.

Виробник Опт Коло рекомендує дотримуватись перелічених вище моментів. Саме так він і поступив, тому зараз активно розвивається і не планує зупиняти свою роботу. В магазині Опт Коло можна купити одяг від виробника, який характеризується надійністю, сучасним дизайном, доступною ціновою політикою. Компанія дбає про своїх замовників, адже жодного підвищення цін немає навіть у цей скрутний час.

спортивний одягВиробник одягу Опт Коло впевнений, що бізнес в Україні повинен розвиватись!

Варто розуміти, що виробник ОПТ коло надає лише декілька загальних порад, проте існує безліч особливостей. До питання, як зберегти справу під час війни, кожному підприємцю слід підходити індивідуально. Власник бізнесу повинен відштовхуватися саме від тих обставин і ситуацій, в яких він опинився.

Нам не варто забувати про розвиток нашої держави. Щоб економіка під час війни трималась на плаву, слід зробити все можливе для підтримки бізнесу. Кому, як не нам, жити в нашій найкращій країні та відбудовувати її! Разом до перемоги! Ми – сила! Слава Україні!