Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал: Тернопільські освітяни-волонтери на своєму прикладі навчають дітей любові до України

Вчителі Тернополя гідно тримають волонтерський та освітянський фронт

Вчителі волонтери

Наші тернопільські вчителі стали взірцем для наслідування. Вони не лише навчають дітей, а й активно волонтерять, допомагають з поселеннями українців із зони бойових дій. Цим людям віддають свою увагу, підтримку, тепло. З таким єдиним фронтом на передовій і в тилу ми обов’язково переможемо. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Велика справа

Весь Тернопіль пишається нашими вчителями. Вони не лише вчать дітей, а й волонтерять з першого дня війни.

«Навчальні заклади нашого міста і надалі залишаються тимчасовим домом для людей із зони бойових дій. Це колосальна праця освітян і велика допомога батьків. Третій місяць вони готують, годують, організовують дозвілля для дітей і це все окрім дистанційного навчання учнів. Я дякую вам, бо робите велику справу. І ваш приклад є найкращим уроком добра і любові для дітей. У цьому наша сила: в єдності, наполегливості і щирій любові до своєї країни», – заявив міський голова Тернополя Сергій Надал під час зустрічі з вчителями та переселенцями.

Українці допомагають українцям

Вимушені переселенці також щиро дякують вчителям та всім тернополянам за допомогу. «Тернопільські вчителі найкращі. Нас зустріли й прийняли як рідних. Дуже смачна їжа, добрі та привітні люди. Ми оточені любов’ю та добром», – розповіла вимушена переселенка з Харкова.

Ці слова підтвердив й міський голова Тернополя.

«Тернопіль став прихистком і порятунком для десятків тисяч українців із зони бойових дій. Тернопільські освітяни зробили все можливе, щоб жертви московської агресії забули про вибухи та обстріли. Наші тернопільські освітяни – це найкращий приклад добра та любові до українських дітей, до всіх українців. Щирої любові до України», – підсумував Сергій Надал.

Нагадаємо, з 14 березня усі заклади загальної середньої освіти Тернопільської громади відновили навчання у дистанційному режимі.

Читайте також:
Сергій Надал: Дякую тернополянам, які всіма силами наближають нашу перемогу!