Вівторок , 19.03.2024

У Шляхтинцях злодій заліз до стодоли і викрав 100 літрів пального

Невідомий зловмисник забрався до підсобного приміщення: таке повідомлення отримали працівники відділення поліції № 4 (м. Збараж)  від жителя села Шляхтинці.

Потерпілий втратив каністри з  дизпаливом. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що невідомий, скориставшись відсутністю господаря, відчинив двері стодоли та викрав звідти понад 100 літрів  пального.

Про це сьогодні, 23 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Особу, підозрювану у скоєнні злочину правоохоронці встановили. Ним виявився односельчанин потерпілого. Чоловік вже неодноразао притягувася до відповідальності за дрібні крадіжки. Дефіцитний на  даний період дизель  зловмисник зумів швидко продати, а зароблене кримінальним шляхом витратив  на власні потреби.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження. Злодій нестиме посилену відповідальність згідно умов воєнного стану.

Нагадаємо, що згідно Закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за мародерство» даний злочин прирівняний до особливо тяжких злочинів, скоєних у період воєнного стану. Слідчі дії тривають.

Читайте також:
У жительки Бережанщини шахраї викрали 47000 гривень