Субота , 27.07.2024

Популярні ігрові автомати на гривні

В українських інтернет казино представлені тисячі відеослотів від різних розробників ігрового софту.

Якщо виділяти ігрові автомати на гроші, які користуються найбільшою популярністю серед українських гемблерів, то на увагу заслуговують:

·   Hot Fiesta;

·   Crazy Time;

·   JetX;

·   Sweet Bonanza;

·   Penalty Shoot Out.

Hot Fiesta

Ігровий автомат на гривні Hot Fiesta створений за мотивами мексиканських вечірок, які відомі на весь світ за фільмами та серіалами. Гравець переноситься на вулиці невеликого мексиканського міста, де не припиняється вечірка. Гарні танцівниці, коктейлі та феєрверки – у Hot Fiesta відображені всі атрибути світського життя.

RTP цього слота становить 96,5%. Ігровий автомат отримав 5х3 барабанів та 25 активних ліній виплат. Максимальний виграш – $625 000. Мінімальна сума ставки у слоті становить $0,25, максимальна – $125.

Crazy Time

Crazy Time – це ігровий автомат на механіці Evolution Dream Catcher money wheel. Ця гра пропонує гемблерам 4 бонуси:

·   Cash Hunt. Для отримання бонусу гравець повинен вибрати один із 108 захованих множників.

·   Coin Flip. Кидок монети визначає множник виплати.

·   Pachinko. Ведучий запускає шайбу. Місце її зупинки визначає множник ставки.

·   Crazy Time. Гемблер повинен вибрати хлопавку. Від його вибору залежить розмір виплати. Максимум гравці можуть отримати х20000 від ставки.

Crazy Time – це найдорожчий проект Evolution Gaming. Його головна особливість в інтеграції декількох передових технологій в одній грі. В цьому слоті є мультиплікатор генератора випадкових чисел, доповнена реальність та елементи відеоігор.

JetX

До категорії самі популярні ігрові автомати належить і нестандартний слот JetX. У центрі гри космічний корабель, що піднімається на висоту. Залежно від висоти змінюється коефіцієнт виграшу. Завдання гравця полягає в тому, щоби закінчити гру з максимально вигідним коефіцієнтом і до того, як корабель вибухне. Складність у тому, що він може вибухнути в будь-який момент.

На відміну від класичних ігрових автоматів від 1 гривні, JetX немає спеціальних символів, виграшних комбінацій або бонусних раундів. Але цей автомат відрізняється тим, що на ньому можна при мінімальному депозиті виграти велику суму грошей. Коефіцієнт варіюється від 1,01 до 1000.

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza – це один популярний ігровий онлайн автомат на гроші на любу суму. Слот Sweet Bonanza має незвичне для гравців поле: 6 барабанів по 5 символів у кожному з них. Ігрових ліній тут нема. Ставка у цьому слоті розміщується на кожен спін. Мінімальний розмір ставки: $0,2, максимальний – $125.

Щоб виграти, потрібно ловити однакові символи. Якщо на полі виявляється 8 або більше однакових символів, то гравцеві надається виграш, розмір якого залежить від кількості та ціни символів. Ігри на подвоєння у цьому відеослоті немає.

Penalty Shoot Out

Penalty Shoot Out – це класична гра з миттєвим виграшем, Основна мета цієї гри – пробити м’яч повз воротаря і забити гол. Процес гри складається з вибору ставки та одного з ударів. Якщо м’яч опиниться у сітці, гемблер виграв. Якщо воротар відіб’є удар, то гравець програв.

Penalty Shoot Out – це гра з фіксованими шансами, в якій призи залежать від суми ставки.