Четвер , 28.03.2024

Продаж швейцарських годинників в Україні

Одним з улюблених аксесуарів сучасних ділових чоловіків є швейцарський годинник.

Цей еталонний механізм – більш ніж данина моді та можливість продемонструвати високий статус, це ціла концепція, що визначає спосіб життя. На які моменти слід звертати увагу, щоб придбати знаковий аксесуар та не зіткнутися з підробкою?

годинники

Вибір швейцарських годинників за популярністю бренду

Світове визнання та статус «найкращих із найкращих» зобов’язує виробників тримати марку та полонить серця багатьох людей по всьому світу. Цей аксесуар давно став предметом колекціонування серед заможних чоловіків і процес його придбання викликає непідробну ейфорію. Вивчаючи каталог швейцарського годинника, перше, на що слід звертати увагу – популярність бренду. Найбільш популярні вироби наступних виробників:

  • Rolex. Уславлений бренд, який набув популярності в 30-х роках минулого століття, завдяки патенту на інноваційну розробку – водонепроникний механізм «Устриця». Більше століття компанії вдається зберігати імідж «найкращого з найкращих» брендів, назва якого незмінно асоціюється з розкішшю та успіхом.
  • Omega. Марка, заснована в далекому 1848 році, відрізняється бездоганною репутацією, і годинник цього виробника був удостоєний честі вирушити на Місяць у першу висадку астронавтів.
  • Cartier. Модний Дім Cartier славиться своїми витонченими колекціями, що дозволяють уявити суспільству бездоганний смак. Годинник цього бренду – вибір членів королівських династій. Оригінальні дизайнерські рішення, нестандартні ідеї та відмінна якість – основні риси швейцарського годинника марки Cartier.
  • Longines. Компанія набула популярності, прославившись своєю лояльною ціновою політикою. Головними принципами годинникарів цієї фірми є точність ходу та створення мінімалістичних моделей.
  • Patek Philipe. Розташовуються «на голову вище» конкурентів, коли йдеться про придбання аксесуара як інвестиції.

Підбір швейцарського годинника за матеріалом

Для виготовлення годинників відомі бренди альпійської країни використовують різні матеріали, особливості яких багато в чому визначають зовнішній вигляд виробу. Переважно використовується сапфірове скло, а найбільш популярними для виготовлення корпусу є:

  • золото (біле і навіть червоне, і навіть його сплави);
  • нержавіюча сталь;
  • платина;
  • титан;
  • кераміка та ін.

Вибір матеріалу залежить виключно від особистих уподобань та мети придбання, якою, як правило, є намір підкреслити високий статус, а також бажання придбати практичний аксесуар.

Важливо знати, що оригінальний швейцарський годинник продається виключно у брендованій коробці з паспортом виробу. Справжні аксесуари мають напис «Geneve», розташований під назвою бренду, що свідчить про найвищу якість.