Четвер , 28.03.2024

Радіатори опалення: як обрати та де купити

У сучасному світі все більше людей у містах переходять на індивідуальне опалення. А що вже казати про власників приватних будинків.

радіатор опаленняІ це не дивно, адже саме так можна не тільки економити на опаленні, але й при цьому отримувати таку температуру, яку заманеться.

Проте слід правильно обрати радіатори опалення, аби вони не лише підходили до інтер’єру, але й віддавали максимум тепла. Тут на допомогу приходить Teplo Garant – надійний дилер якісної техніки. Але про все по порядку.

Як обрати радіатори опалення

Радіатор опалення, або як кажуть в народі – батарея, – це чи не найпоширеніший пристрій, який використовують для розсіювання поданого тепла.

При виборі такого радіатора слід звертати увагу на безліч нюансів, проте чи не найважливішими є такі:

  1. Вид батареї:
    1. Чавунна. Вони довговічні та сумісні з усіма типами трубопроводів. Тут можна змінювати кількість секцій. Проте такий радіатор надзвичайно важкий.
    2. Алюмінієва. Має високу тепловіддачу та невелику вагу. От тільки використовувати такі радіатори можна лише в замкнутій системі опалення.
    3. Біметалічна. Майже повністю схожа на попередню версію, проте зі сталевим колектором. А от недолік суттєвий – велика вартість.
    4. Сталева. Термін експлуатації може досягати до 30 років. От тільки такі радіатори не витримують високого тиску та швидко охолоджуються.
  2. Потужність. Для вимірювання є спеціальна формула. Проте, для людини далекої від цього слід знати: чим більше секцій, тим більшу площу зможе нагріти радіатор.

Також експерти радять прислухатися до наступних порад:

  1. У квартирах уникати сталеві радіатори, які не витримують високого тиску.
  2. При наявності центрального опалення найкраще підійдуть чавунні та біметалічні батареї.
  3. Для приватних будинків обмежень по виду радіатора немає.
  4. Слід звертати увагу на систему опалення: відкриту чи закриту. Деякі радіатори можуть монтуватися лише в закриту систему.

Де купити

Правильно обрати радіатор опалення – лише половина шляху. Слід ще знайти перевіреного дилера. Саме таким є Teplo Garant. Переваги магазину наступні:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Менша ціна завдяки прямій співпраці з виробником.
  3. Гарантія на всі товари.
  4. Швидка доставка – до п’яти робочих днів.
  5. Часті бонуси та акції (як для новачків так і постійних клієнтів.
  6. Можливий обмін чи повернення.
  7. Багаторічна робота на українському ринку.

Як бачимо, обрати радіатор опалення – не так вже й легко. Особливо, зважаючи на технічні нюанси, в яких не кожен пересічний знається. Проте тут на допомогу приходить Teplo Garant. Експерти магазину не лише нададуть професійну консультацію, але й швидко доставлять товар. А щодо якості останнього сумніватися не слід. Тут лише сертифікована продукція від найкращих виробників.