Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал: «Допомога армії від Тернополя» має регулярно находити до наших воїнів

«Допомога армії від Тернополя» вже на передовій.

На базі управління соціальної політики запрацював центр «Допомога армії від Тернополя», в рамках роботи якого можна безкоштовно передати посилку для наших захисників на передову. Перший вантаж «Допомога армії від Тернополя» вже на передовій, у місцях дислокації військовослужбовців з Тернополя.

Як працює центр «Допомога армії від Тернополя»

За весь час допомоги фронту виявилося, що дуже важливо, щоб вантажі вчасно прибували до наших захисників. Щоб чітко працював ланцюжок: замовлення допомоги – збір допомоги – доставка допомоги бійцям. Щоб всі військові підрозділи, де воюють тернополяни, були оперативно забезпечені всім необхідним. Саме з метою налагодження процесу безкоштовної доставки вантажів з Тернополя у місця дислокації наших воїнів, на базі управління соціальної політики (вул. Лисенка, 8) запрацював логістичний центр «Допомога армії від Тернополя».

Міський голова розповів як працює центр «Допомога армії від Тернополя».

«Ми забезпечуємо логістику, складування, навантаження, паливно-мастильні матеріали, а також доставки посилок до місця дислокації наших військових. Рейси будуть регулярними і «Допомога армії від Тернополя» буде системною», – зазначив Сергій Надал.

Допомога від близьких та гуманітарних штабів

Вже 19 червня перший гуманітарний конвой відправився на передову і успішно довіз на фронт такі необхідні нашим захисникам передачі. Як повідомив міський голова, у підрозділи, на передову, де воюють тернополяни, доставили як персональні посилки від тернополян своїм близьким, так і речі з тернопільських гуманітарних штабів.

«Упродовж двох днів тернополяни та гості нашої громади принесли понад 20 посилок, які хотіли передати своїм рідним чи друзям або військовим у зону бойових дій. Ми також доукомплектували передачі тими речама, які наявні у наших гуманітарних штабах, зокрема, це військова амуніція, тактичне взуття, засоби гігієни та речі першої потреби, спідня білизна, шкарпетки та продукти тривалого зберігання. Окрім того, допомогу також зібрали й волонтери з інших штабів. Першу поїздку здійснили волонтери ГО «Схід та Захід – єдині назавжди», а надалі ми залучатимемо водіїв, які зголосились доставляти вантажі на передову. Щиро дякуємо небайдужим тернополянам, які погодилися дати свої авто або ж бути водіями для постачання передач. Разом ми переможемо, адже наша сила – в єдності», – розповів Сергій Надал.

Тернополяни та гості нашої громади, які бажають передати посилку своїм рідним чи готують передачу для військових, можуть приносити їх на вул. Миколи Лисенка, 8а.

За додатковою інформацію просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009 15 40.

Водії-волонтери, які мають вантажні мікроавтобуси чи інший транспорт для перевезення вантажу і готові долучитися до цієї благодійної ініціативи, можуть також звертатися за вказаним номером телефоном.

Читайте також:
Сергій Надал: В Україні має бути запроваджено повне табу на так звану московську культуру