Субота , 27.04.2024

Як їсти суші наче справжній японець? Інструкція від шеф-кухаря з Японії

Наразі скуштувати суші можна в кожному місті в Україні й коштують такі смаколики цілком не дорогом, а враховуючи неймовірний смак, то не дивно що роли такі популярні.

пронтопіца Тернопіль

Проте щоб отримати від поїдання максимальну насолоду, важливо їсти суші традиційним японським способом. Також не забудьте замовити Суші в Тернополі від відомої служби доставки Пронто Піца, які точно знаються на своїй справі. Про секрети правильного поїдання суші розповів один з самих відомих японських шеф-кухарів у світі, а саме Нобу Мацухиса.

Що знає кожен японець про суші?

Категорично заборонено змішувати васабі з соєвим соусом. Тобто спочатку шматочок риби опускається в соєвий соус, а вже після того можна додати зверху ще трошки васабі. Якщо переборщити, то не можете відчувати основного смаку суші.

Це традиційне японське вживання суші дуже зручне і допоможе вам оцінити всю гаму смаків. Ні в якому разі не варто опускати рис у соєвий соус, бо тоді конструкція суші розвалиться й рис стане надто солоним.

В європі звикли занурювати роли повністю в соєвий соус, що зовсім не правильно. Таким чином оригінальний смак страви перебивається сіллю. А треба опускати лише частину з рибою

Як японці починають їсти суші?

Дітей в Японії з дитинства привчають що для кращого травлення не треба починати з важких видів страв. Краще трапезу розпочати з найбільш легких видів. Суші необхідно для початку покласти за допомогою паличок на бік.

Дуже важливим під час трапези є саме імбир. Його потрібно куштувати по трошки кожен раз як пробуєте новий вид суші для того щоб перебити смак від попереднього. Таким чином коли ви будете куштувати різні види суші одночасно, то кожен буде мати особливий смак і можете відчути всю палітру смаків.

Перед вживанням суші необхідно витерти руки мокрим рушником. Він не тільки прибирає бруд, а й позбавляє негативної енергетики, тому що їсти суші дозволено лише в хорошому настрої.

Японці чітко планують, скільки суші мають замовити. Тому що якщо замовити стільки, скільки не зможете з’їсти, то це не повага до самого кулінара та його праці.

Існує також японське правило, що якщо ви торкнулись паличками до якихось суші, то вже ніхто не має права їх з’їсти, бо це саме ваш шматочок. Саме таким чином японці проявляють свою індивідуальність.

Для того щоб отримати максимальну насолоду від суші потрібно замовити їх лише у професіоналів, як Пронто Піца. Це буде гарантія того що отримаєте дійсно смачний продукт, та ще й зі швидкою доставкою їжі в Тернополі.