Вівторок , 19.03.2024

Букмекери вважають, що Україна стане членом НАТО

Україна давно прагне стати членом НАТО. До недавнього часу альянс не хотів приймати у свої ряди нових членів, тому що боявся прямого військового протистояння з Росією.

Але це не завадило на початку 2022 року Володимиру Путіну напасти на Україну. Тепер перепон для вступу нашої країни у Північноатлантичний Альянс немає? Адже саме так говорять деякі експерти.

Проте, не всі українці налаштовані оптимістично. Один із них — міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Він заявив, що не бачить передумов до того, щоб НАТО змінило свою політику щодо України. Від Північноатлантичного Альянсу він чекає продовження риторики «відкритих дверей», проте застерігає він надмірного оптимізму. За словами міністра Європейський Союз у відношенні до України зробив вдвічі більше позитивних змін, ніж НАТО.

«Я не критикую НАТО. Але я знаю, що якби Україна була членом Північноатлантичного Альянсу, то війни з Росією би не було. І я дуже хочу, щоб моя країна стала членом НАТО. Проте, я реаліст і не чекаю цього у найближчому майбутньому», — зазначив Кулеба.

Варто зазначити, що не всі поділяють думку Міністра закордонних справ України. Велики оптимістами щодо до цього питання, як це не дивно, є букмекери. LegalniBukmekery зазначають, що букмекерська контора Vbet приймає ставки на те, що Україна стане членом НАТО до 31 грудня 2024 року. На цю подію букмекер пропонує зробити ставку з коефіцієнтом 10,00. Це досить оптимістичні котирування. Завдяки їм шанси України можна оцінювати досить позитивно.

До позитивних сигналів можна також віднести висловлювання британського прем’єра Бориса Джонсона. На саміті у Мадриді він заявив, що раніше Україна не мала шансів на вступ у НАТО, але тепер має.

Не менш важливим став консенсус про підтримку України зброєю. Не дарма, відразу після цього з’явилися нові анонси постачання важкого озброєння. Одним словом, для України все йде дуже добре. Можливо коефіцієнти, які пропонує букмекерська контора Vbet, мають під собою підґрунтя.