Четвер , 25.04.2024

Чому оренда спецтехніки має значний попит?

Будівництво – це діяльність, яка має багато вимог. Зокрема, тут потрібні відповідні технології та значні фінансові інвестиції.

екскаваторЧерез це як маленькі, так і великі компанії все частіше розглядають можливість оренди потрібної техніки. Такі послуги у Львові та області надає Стрийкумбуд. Оренда має багато переваг, тому стає все більш популярною.

Чому вигідно орендувати спецтехніку?

Дізнайтеся про основні переваги такого рішення:

  • Оренда будівельної техніки заощадить ваші гроші та час. Звісно, ціна оренди вийде значно дешевше, ніж якби вам довелося придбати потрібну машину. Та водночас зважайте на те, що вам не доведеться платити за її технічне обслуговування чи ремонт. І все це дозволяє суттєво заощадити.
  • Також існують машини, які необов’язково мати у своєму розпорядженні постійно, а лише для певної роботи. Тож вам потрібно буде лише час від часу орендувати спецтехніку. І не доведеться без потреби вкладати значні кошти в обладнання, яке ви не будете використовувати так часто. Так вдасться зберегти фінанси своєї компанії й ще заощадити час.
  • У більшості випадків ціна оренди спецтехніки також передбачає доставку транспорту до місця робіт, сервісні перевірки та можливий ремонт.
  • До процесу оренди та укладення договору значно менше вимог, ніж у випадку купівлі. Тому цей процес простіший і не такий трудомісткий.

Як може використовуватися спецтехніка?

Наприклад, вам потрібне обладнання для сільськогосподарської сфери. І якщо ви зацікавлені, то можете вибрати, наприклад, вживані машини. Ті, які продовжують надавати якісні послуги на високому рівні та мають гарантійну програму.

Для роботи в сільському господарстві підійде спецтехніка, для якої характерні надійність, значна продуктивність і довговічність. Це допоможе сучасним фермерам перероблювати продукцію рослинництва й тваринництва, а також в інших сільськогосподарських роботах.

«Стрийкумбуд» пропонує спецтехніку, яка переважно використовується в будівельних роботах. Наприклад, дуже часто клієнти орендують мініекскаватор.

Які переваги оренди мініекскватора перед звичайним екскаватором?

Особливості мініекскаватора:

1. Техніка компактна та мало важить. Її оптимально використовувати для незначних завдань, особливо в місцях, де важко розмістити велику техніку. Мініекскаватор можна швидко та легко припаркувати чи перевезти.

2. Він коштує менше, ніж великі екскаватори (зазвичай це стосується і оренди). Та в деяких випадках за допомогою мінітехніки можна досягти такого ж ефекту розкопок, як і з великою.

3. Зазвичай зовні він покритий пластиком, що перешкоджає корозії та значно продовжує термін служби.

4. Легко обслуговувати. Конструкція малого екскаватора відносно проста. Тому легше усунути несправності чи провести технічне обслуговування.

5. Зручне управління. Серед орендної будівельної техніки виділяється гусеничний мініекскаватор. Він характеризується широким спектром практичного використання. Завдяки малій вазі його просто транспортувати, а гідравлічна система гарантує легке керування. З огляду на ергономічне розташування салону користувач машини має більший комфорт, отже, працює ефективніше.

Звертайтеся до «Стрийкумбуд» – і вас неодмінно проконсультують і порадять найкращі варіанти з автопарку, які підійдуть саме для ваших задач.