Четвер , 18.04.2024

Алюмінієві плінтуси з підсвічуванням – прикраса вашого інтер’єру

Плінтуси зі світлодіодним підсвічуванням стають все більш популярними, адже вони поєднують у собі практичність плінтуса з магічною чарівністю світлодіодного освітлення.

І дійсно, LED стрічка може змінити зовнішній вигляд, відчуття та атмосферу простору. Встановити її можна в різних місцях – дзеркала, шафи, стіни, підлога, стеля. Однак, саме установка в плінтус під ЛЕД стрічку – найбільш виграшний варіант.

Чому плінтус із LED підсвічуванням – найкраще рішення для дизайну інтер’єру

Плінтус – ідеальне місце для розміщення низькорівневого джерела світла. Адже плінтус покриває периметр усієї кімнати, і тому його можна використовувати для створення романтичних затишних світлових ефектів для всього простору або окремої його частини. Також це зручно і з функціональної точки зору – у темний час доби він виконує роль нічника та дозволяє впевнено орієнтуватися у будь-якому приміщенні.

Особливо це актуально для сходових майданчиків, коридорів, ванних кімнат, місць загального користування тощо. А можливість вибору кольору, потужності та яскравості освітлення дозволяє створювати різні варіації залежно від випадку чи настрою. Також велику роль відіграє вид покриття для підлоги – залежно від матеріалу, світлові ефекти будуть найрізноманітнішими і від того ще більш магічними.

Алюмінієвий плінтус із підсвічуванням – поза конкуренцією

Де встановлювати світлодіодну стрічку ми вже вирішили, а ось який саме плінтус вибрати – залишається загадкою. Серед усіх типів рекомендуємо акцентувати свою увагу саме на алюмінієвому плінтусі.

Переваг такого вибору безліч, перерахуємо головні з них:

  • Алюмінієві плінтуси в останні роки затьмарили всі інші типи плінтусів, вони у тренді у всьому світі та популярність їх тільки зростає;
  • Алюмінію немає аналогів щодо міцності, довговічності та стійкості до будь-яких типів впливів;
  • Тільки серед алюмінієвих плінтусів можна вибрати як накладні, так і приховані моделі для встановлення ЛЕД стрічки;
  • Алюмінієвий LED плінтус відмінно підходить до різних стилів інтер’єру та чудово поєднується з усіма сучасними матеріалами та останніми дизайнерськими рішеннями;
  • Велика різноманітність моделей та можливість фарбування у будь-який колір і відтінок гарантує, що знайдеться відповідне рішення для найвишуканіших дизайнерських задумів.

Компанія-виробник https://alucreator.com.ua/ua багато років ретельно вивчає ринок, тенденції та потреби покупців. Це дозволило нам створити власну лінійку алюмінієвих LED плінтусів – як прихованих, так і накладних, а також комплектів із алюмінієвою вставкою.

Тому, якщо ви вирішили купити плінтус із підсвічуванням, будьте впевнені – нам є, що запропонувати. А наш модельний ряд власного виробництва – один із найширших в Україні. Крім того, всі моделі завжди в наявності на власному складі у Бровари. Кожен охочий може приїхати та зробити вибір особисто. А роблячи замовлення на сайті alucreator.com.ua, ви отримаєте детальну інформацію по кожній моделі від професійних менеджерів.