Неділя , 28.04.2024

Контактні лінзи: де купити та як обрати

У сучасному світі все більше людей переходять на контактні лінзи. Причин цьому безліч, зокрема, комфорт та мобільність, а також – стильність. Товарів з цієї категорії є безліч, головне – правильно їх підібрати.

Проте, аби не нашкодити власним очам, слід купувати лінзи лише у перевірених дилерів, які надають всі сертифікати якості. Великий асортимент товарів представлено на сайті https://opticaluxor.ua/products/kontaktni-linzi-optima-fw. Але розберімося в усьому по-порядку.

Як обрати контактні лінзи

Умовно контактні лінзи діляться на дві категорії: звичайні та лікувальні. Перші призначені для тимчасової зміни кольору сітківки ока, оскільки містять відповідне забарвлення. Другі направлені на лікування певних хвороб, виправлення положення сітківки чи просто заміняють окуляри.

Важливо: лікувальні контактні лінзи, власне, як і окуляри, призначає лише профільний медичний працівник. Для цього потрібно попередньо пройти обстеження, аби зрозуміти ступінь відхилення зору.

Якщо ви знаєте власний діагноз та хочете оновити лінзи чи замінити ними окуляри, знайти відповідний товар можна самостійно. В такому випадку експерти радять звертати увагу на таке:

  1. Виробник. Найкраще – перевірений бренд.
  2. Відповідність діагнозу. Лікувальні лінзи не повинні бути занадто «слабкими» чи «міцними».
  3. Термін зношуваності. Оптимально – два-три роки, не більше.
  4. Допоміжні речовини. Йдеться про використання допоміжних крапель для очей тощо.

Важливо: при виборі контактних лінз вперше найкраще – звернутися за допомогою до консультанта магазину, вказавши всій діагноз чи власні побажання.

Де купити

Як уже зазначалося, важливо знайти перевіреного дилера, який продає лише сертифіковану медичну продукцію. Саме таким є інтернет-магазин Оптика Люксор, де представлені лінзи для зору ціна на які не перевищує середні ринкові показники.

Загалом, серед переваг магазину слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Сертифікат якості та гарантія на кожну продукцію.
  3. Ціни, нижчі за ринкові, завдяки прямій співпраці з виробниками.
  4. Зручний пошук.
  5. Швидка доставка – до п’яти днів.
  6. Можливе повернення товару.
  7. Зручні способи оплати – при отриманні на пошті, завдяки банківському переказу.

Як бачимо, контактні лінзи – це не лише модно й непомітно, але дуже зручно. Проте, аби собі не нашкодити, слід обирати лише якісну та сертифіковану продукцію, представлену на сайті магазину Оптика Люксор. Великий асортимент товарів та невелика ціна дозволять кожному знайти свої лінзи.