П’ятниця , 29.03.2024

Меблі: на що звертати увагу та де купляти

Яка квартира чи офісне приміщення можуть обійтися без меблів? Правильно – ніякі! Меблі відіграють важливу роль не тільки в плануванні інтер’єру, але й в повсякденній зручності. Саме тому їх потрібно обирати прискіпливо.

диван МебліхітТут на допомогу приходять Меблі Хіт Львів. Великий асортимент якісних товарів та відносно невелика вартість – краща з-поміж кращих пропозицій. Проте, по-порядку.

Основні нюанси при виборі меблів

Обирати меблі, зважаючи на сучасний асортимент, різноманіття та кількість, можна днями й навіть місяцями. І це не дивно, адже вибір, направду, необмежений. Проте більшість людей при такому підборі робить величезну помилку. А саме – за основний критерій вважають власні вподобання.

Немає нічого поганого, аби обирати меблі, відштовхуючись від власних смаків чи віяння моди, проте є ряд інших факторів, які не слід ігнорувати. Так, не зважаючи на тип меблів, експерти радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Відповідність кімнатам. Йдеться про меблі, які питомо повинні бути «на своєму місці». Наприклад, дерев’яне ліжко ви не поставите у ванну кімнату, оскільки воно набере вологи, дерево здується й потріскає.
  2. Габарити. Розміщувати меблі в кімнатах слід з урахуванням загальної площі та вільного місця, яке повинне залишитися потім.
  3. Матеріал. Звісно ж, найкраще обирати натуральні матеріали – дерево, шкіру, кераміку, мармур.
  4. Особливості експлуатації. Це один з найважливіших параметрів, який передбачає прорахування всіх особливостей подальшого використання меблів. До прикладу, шкіряний диван, який поставити в сонячній кімнаті біля вікна, вже за рік «вигорить», ставши тьмяним.

Де купити

Купляти меблі бажано напряму в виробника. Тут на допомогу приходить магазин МебліХіт. Серед його переваг:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Зручний пошук на сайті.
  3. Ціни, дещо нижчі, ніж загальні ринкові.
  4. Безкоштовна консультація та проведення замірів.
  5. Можливість виготовлення під індивідуальні розміри.
  6. Швидке виконання замовлення – до двох тижнів.
  7. Можливий монтаж.
  8. Гарантія на всю продукцію – 12 та 18 місяців.
  9. Знижки при великих обсягах замовлень.
  10. Можлива покупка «на відстрочку» чи в кредит.
  11. Постійні акції.

Як бачимо, обирати меблі – не так вже легко. Слід зважати не тільки на власні вподобання, але й ряд факторів, які дозволять меблям прослужити багато років. Саме тут на допомогу приходить магазин МебліХіт. Великий асортимент товарів, швидке виконання замовлень та помірні ціни – чи не найкращий варіант!