Понеділок , 29.04.2024

SEO в 2022: основні тенденції та де замовити послуги

У сучасному світі все потребує сучасних рішень. Зокрема, це стосується просування в мережі з використанням стандартів SEO.

Проте, аби не просто отримати послуги з просування бізнесу/товарів, але й збільшити обсяги, слід завчасно звернутися до перевірених спеціалістів. Так, NIX надає послуги з SEO просування швидко та якісно ще й за помірну ціну.

Основні тренди 2022 року

SEO ніколи не стоїть на місці. Фактично щодня з’являються нові напрямки та тенденції, направлені на розвиток та просування в мережі. І це не дивно, адже нова аудиторія завжди хоче більшого.

Саме тому цього 2022-го року можна виділити наступні тенденції в сфері СЕО.

Штучний інтелект

Штучний інтелект сьогодні можна зустріти фактично на кожному сайті, де є навіть мінімальна взаємодія з клієнтом. Це і Push-сповіщення, і чат-боти, і розсилка тощо. Ба більше, саме штучний інтелект збирає дані про вподобання кожного відвідувача та надалі пропонує індивідуальну добірку цікавинок.

SEO та відео

Інноваційний тренд активно почав розвиватися лише цьогоріч. Беззаперечними лідерами наразі є YouTube та TikTok. Не хоче відставати від конкурентів й Інстаграм, впровадивши функцію швидких роликів. Саме вони набирають мільйони переглядів та дозволяють коротко показати товар чи послугу.

Голосовий пошук

Мобільні додатки активно вводять голосовий пошук та навіть голосовий набір тексту. Так, всього за рік ця функція стала популярнішою на 33%. Тому не дивно, що попит породжуватиме більшу пропозицію.

Адаптація контенту до мобільних пристроїв

Смартфон наразі може замінити будь-який гаджет, навіть ПК. Тому все більше контенту підлаштовується під мобільну версію.

Вибрані фрагменти

Спеціальні блоки з окремо виділеною важливою інформацією – краще, що тільки може бути для індивідуального пошуку.

Доступ без обмежень

Гаджети все більше стирають рамки та обмеження. Так, тепер відчути музику можуть глухі люди, тоді як користуватися смартфоном (за допомогою голосових команд та озвучення дій) – сліпі.

Лонгрід

Довгий контент, який не розділений на сторінки, з’явився ще у 2018-му, проте особливо популярним стає лише зараз.

Де замовити СЕО-просування?

Як бачимо, СЕО розвивається щоденно. Аби отримати якісні послуги, слід звертатися лише до справжніх професіоналів, якими є представники команди NIXSolutions. З їхньою допомогою ви отримаєте повну концепцію розвитку бізнесу в мережі, способи залучення клієнтів та додаткові команди для самостійної роботи. Дізнатися більше про співпрацю можна тут.

Головне, пам’ятайте – новітні тренди потребують новітніх знать та новітніх рішень!