Субота , 20.04.2024

У селі поблизу Тернополя вбили 54-річного чоловіка

Зловмисник під час конфлікту з односельцем завдав останньому чисельну кількість ударів у різні ділянки тіла та голову від яких потерпілий помер.Про це сьогодні, 24 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

На лінію 102 надійшло повідомлення від жителів села Малий Ходачків про те, що на подвір’ї сусіда лежить побитий чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

На час приїзду поліцейських чоловік уже був мертвий, як з’ясувалося, це житель села Малий Ходачків, 1968 року народження.

У ході оперативних заходів співробітники поліції встановили, що до смерті потерпілого причетний односелець, 1964 року народження. Напередодні чоловіки спільно розпивали алкоголь в будинку зловмисника. Під час конфлікту господар з кулаками накинувся на гостя. Побив до смерті. Аби приховати свою причетність до злочину, мертве тіло витягнув на подвір’я, прибрав у помешканні, намагаючись відмити сліди крові й подався до знайомого.

Правоохоронцям вдалося зібрати незаперечні докази причетності зловмисника до важкого злочину. Сьогодні йому оголосили підозру за частиною 2 статті 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Читайте також:
У Монастириськах на дорозі загорівся трактор (ФОТО)