П’ятниця , 19.04.2024

Утеплені кросівки для дітей: як обрати та де купити?

Для дітей завжди слід обирати лише найкраще, особливо – взуття. Саме від якості такого товару залежить не лише комфорт, але й правильний розвиток (постава, відсутність плоскостопості, усунення проблем з хребтом тощо).

Обираючи взуття дітям, слід відштовхуватися не тільки від власних уподобань та розміру, але й від важливих факторів. Особливо, коли йдеться про зимове взуття, як от утеплені кросівки для хлопчиків. Про це і йтиметься нижче.

Як правильно обирати тепле взуття для дітей

Як уже зазначалося, взуття відіграє велику роль у розвитку дитини та відсутності таких хвороб, як плоскостопість, викривлення хребта, міжхребцева грижа тощо. Саме тому слід обирати якісне взуття. Для цього слід відштовхуватися від таких параметрів:

  1. Розмір. Багато батьків купляють взуття «на виріст», що є великою помилкою. Нога повинна чітко фіксуватися у взутті – від носка до п’ятки. Інакше нога може вислизати, що провокує вивихи, натирання, появу мозолів тощо.
  2. Матеріал. Не слід економити на дітях. Краще купити одну пару взуття, проте з натуральної шкіри, яка не створюватиме парникового ефекту влітку та добре триматиме тепло взимку. А ще краще – дозволить ногам дихати.
  3. Супінатори. Спеціальні ортопедичні супінатори можна докупити окремо, або вже підібрати взуття зі вбудованими устілками. Вони не лише усувають ризик розвитку плоскостопості, але й зменшують навантаження на стопу та всю опорно-рухову систему відповідно.
  4. Утеплення. Особливо актуальне в холодну пору року. Найкраще обирати взуття з натуральним хутром, яке добре триматиме тепло, не «паритиме» та дозволятиме ногам дихати.

Важливо: допоки дитина росте, слід максимально серйозно підійти до вибору взуття, аби воно не нашкодила загальному фізичному розвитку та здоров’ю.

Де купити

Важливо не тільки правильно обрати взуття, але й купити його в перевіреного дилера, яким є інтернет-магазин Athletics. Серед його переваг:

  1. Великий асортимент взуття.
  2. Низькі ціни.
  3. Гарантія на кожен товар.
  4. Швидка доставка.
  5. Зручні способи оплати.
  6. Є обмін та повернення.
  7. Для постійних клієнтів діють постійні акції та знижки.

Як бачимо, правильно підібране дитяче взуття – запорука усунення різних хвороб та вдалого розвитку опорно-рухового апарату. Аби не прогадати та обрати найкраще, звертайтеся в магазин Athletics. Великий асортимент якісних товарів та невеликі ціни нікого не залишать байдужими.