Вівторок , 19.03.2024

В аварії поблизу Бережан загинули 23-річний водій “Шкоди” і його 19-річна пасажирка

У поліції розповіли деталі автопригоди, яка трапилася вчора на Бережанщині.

Нагадаємо, у неділю, 7 серпня, близько десятої години ранку ДТП з летальними наслідками сталася між селами Шибалин та Комарівка Бережанської громади.

Для участі в огляді місця події була залучена спеціалізована пересувна автотехнічна лабораторія Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, інформують у прес-службі обласної поліції.

Зіткнення на смузі зустрічного руху з іномаркою «Mercedes-Benz» вартувало життя водієві та пасажирці автомобіля «Skoda Octavia». Обоє загиблі – молоді люди, 1999 та 2003 років народження, жителі Івано-Франківщини.

Водія «Mercedes-Benz» затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри.  На даний час чоловік та двоє його пасажирів, серед яких 10-річна дитина, з травмами госпіталізовані до медичного закладу.

Відомості за фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Загалом у минулі вихідні на дорогах Тернопільщини загинуло 6 людей і ще 9 – отримали травми.

Поліцейські, аналізуючи причини дорожньо-транспортних пригод, насамперед, кажуть про перевищення швидкості та порушення правил обгону. Тому застерігають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Також з метою зменшення кількості ДТП прийнято рішення про залучення додаткових нарядів секторів реагування патрульної поліції до місць концентрації аварій на шляхах міжнародного та національного значення.