П’ятниця , 26.04.2024

Важлива роль вітаміну С в організмі людини

Вітамін C має велике значення для здоров’я людини. Він не синтезується в організмі, тому має надходити з їжею чи у складі харчових добавок.

Синтетичний вітамін С, що входить до складу вітамінно-мінерального комплексу Ультра Потент-С, повністю ідентичний натуральному. Він синтезується з глюкози в результаті низки біохімічних реакцій. Офіційний дистриб’ютор ANTI AGING пропонує великий асортимент біологічно активних добавок і нутрицевтиків.

Основні функції вітаміну С

  • Блокує деструктивний процес окиснення ліпідів у тканинах, а також уповільнює старіння.
  • Зміцнює імунітет, робить його більш стійким до шкідливих мікроорганізмів, особливо вірусів.
  • Зміцнює суглоби та кістки, активізує утворення сполучної тканини.
  • Сприяє кращому всмоктуванню фолієвої кислоти, вітамінів А та Е, а також заліза.
  • Поліпшує стан шкіри. Мінімізує появу прищів та вугрового висипу.
  • Зміцнює судини і знижує кровоточивість.
  • Зупиняє ріст бляшок холестерину, зменшує розвиток атеросклерозу.
  • Знешкоджує велику кількість отруйних речовин, зокрема тютюнового диму, алкоголю та метаболітів ліків. Сприяє детоксикації організму.
  • Сприяє швидшому загоєнню пошкоджених тканин.
  • Зменшує вплив стресів на організм людини.

Нестача вітаміну С призводить до розвитку низки серцево-судинних порушень, включно з ішемічною хворобою серця, гіпертонією, інсультом і атеросклерозом, а також деякими видами ракових пухлин. Достатнє споживання вітаміну C допомагає зменшити ризик розвитку цих патологічних станів.

Симптомами гіповітамінозу є сухість і ламкість волосся, запалення і кровоточивість ясен, огрубіння шкіри, уповільнення загоєння ран, схильність до утворення синців, носові кровотечі та зниження опору інфекціям.

Дефіцит вітаміну C може також викликати підвищену стомлюваність, апатію, дратівливість, втрату апетиту та безсоння.

Комплекс Ultra Potent-C, який допоможе отримати необхідну добову норму вітаміну С, належить до групи нутрицевтиків.

Користь і призначення нутрицевтиків

Нутрицевтики — це вид біологічно активних добавок, що допомагають скоригувати хімічний склад їжі й забезпечити організм необхідною кількістю макро- та мікроелементів щодня.

За допомогою нутрицевтиків можна здійснювати профілактику захворювань печінки, серця, судин, шлунково-кишкового тракту, опорно-рухової та нервової системи, підвищити імунітет, прискорити обмін речовин, позбутися токсинів, полегшити роботу внутрішніх органів, підвищити працездатність, поліпшити загальний емоційний стан.

Офіційний дистриб’ютор ANTI AGING пропонує якісні натуральні нутрицевтики виробництва компаній Metagenics, Named і Yalacta. Уся продукція має сертифікати якості виробників та офіційно ввозиться і сертифікується на території України.