Субота , 27.04.2024

Як вибрати віконний кондиціонер?

Бажаєте використовувати потужний кондиціонер, щоб забезпечити тепловий комфорт у приміщенні?

Можна знайти такий пристрій для будинку, квартири чи офісу, який гармонійно впишеться у вигляд інтер’єру після встановлення. Особливий попит мають кондиціонери Самсунг. Віконні моделі з їхній ненав’язливим функціональним дизайном добре зарекомендували себе серед тих користувачів, хто дбає про збереження естетики у приміщенні.

Віконні кондиціонери мають новітні технологічні пристосування. А завдяки своїм розмірам їх ще й можна розмістити у найменш використовуваному просторі – під вікном. Завдяки білому дизайну та радіаторному вигляду пристрої чудово поєднуються з інтер’єром, жодним чином його не порушуючи. Пропонуємо розглянути такі й інші варіанти на сайті https://vashklimat.com.ua/product-category/konditsionery/samsung-air-conditioners.

Як визначитися з вибором?

По-перше, розставте пріоритети. Перед вибором будь-якого кондиціонера, в тому числі віконного, варто визначитися зі своїми очікуваннями.

  • Ви плануєте лише охолоджувати та обігрівати приміщення чи бажаєте також осушити повітря?
  • Чи вистачить вам стандартних технологій, чи ви оціните кондиціонери з преміальними функціями?

Від цих відповідей буде залежати не тільки ціна, але й інші параметри техніки, а також подальші експлуатаційні витрати. Однак навіть у цьому випадку якісні кондиціонери мають значно нижчі експлуатаційні витрати.

Ефективність віконного кондиціонера 

Це найважливіший параметр, якому потрібно буде приділити належну увагу. На необхідну потужність впливає розмір кімнати, яку ви збираєтеся кондиціонувати, а також інші фактори. Мова про:

  • розмір і затінок засклених поверхонь;
  • якість теплової оболонки периметра будівлі;
  • орієнтацію кондиціонованих приміщень на сторони світу.

Все це буде доцільно врахувати при виборі відповідної моделі. Завдяки зваженому підходу вибраний віконний кондиціонер не повинен мати надмірно високої потужності (яка залишиться невикористаною чи лише збільшить експлуатаційні витрати). Водночас віконного кондиціонера з низькою потужністю може бути недостатньо для охолодження чи обігріву приміщення. Спеціалісти «Ваш клімат» зможуть проконсультувати вас щодо цього.

Споживання енергії кондиціонера

Витрати на експлуатацію – теж важливий критерій, особливо якщо ви плануєте використовувати пристрій упродовж усього року. Якщо він потрібен вам для охолодження лише протягом кількох спекотних тижнів, то більш економічні моделі не будуть дуже доцільними. Однак у разі цілорічної експлуатації розгляньте пристрій із інверторною технологією.

Такий віконний кондиціонер здатен знизити споживання електроенергії. Також – сприяти зниженню рівня шуму й більш тривалому терміну служби пристрою. Завдяки інверторній технології віконні кондиціонери класифікуються щонайменше в класі енергоспоживання A, хоча й клас A++ також зустрічається в багатьох моделях.

Рівень шуму внутрішнього блоку 

Щодня ми й так можемо чути надмірний шум на вулицях міст, а іноді й на робочих місцях. Тож навряд чи комусь хочеться, щоб під час відпочинку його турбувала шумна робота внутрішнього блоку кондиціонування в затишку будинку.

Вже згадана інверторна технологія й різні спеціальні режими сприяють тихій роботі віконних кондиціонерів. Тому при виборі враховуйте як заявлений рівень шуму внутрішнього блоку, а й можливість активації денного чи нічного режимів. Зважайте, що мобільні версії кондиціонерів є одними з найгучніших пристроїв.

Де купити кондиціонери?

Віконний кондиціонер може стати ідеальним вибором для кондиціонування приміщення. Однак навіть якщо врахувати кілька важливих параметрів, вибрана техніка може не завжди відповідати вашим очікуванням. Фахівці «Ваш клімат» мають великий досвід у продажу та встановленні систем кондиціонування повітря, і дбають про комфорт своїх клієнтів.

Тому, якщо ви зацікавлені в будь-якому продукті з пропозиції на сайті, ви зможете проконсультуватися. Спеціалісти «Ваш клімат» врахують ваші вимоги та запропонують найбільш оптимальне рішення.