Четвер , 25.04.2024

Доставка техніки та електроніки з США

Багато сучасних девайсів, випущених відомими виробниками, першочергово потрапляють в американські магазини.

техніка зі США

У цій країні завжди можна придбати планшети, смартфони, ноутбуки та інші прилади за дуже гарною ціною. Онлайн-гіпермаркети працюють як на внутрішній, так і на зовнішній ринок. У багатьох магазинах можуть замовляти та купувати користувачі з інших країн. Але для України це не завжди прийнятно, бо не всюди є пряма доставка й можливість розраховуватися картками наших банків.

Однак шопінг в американських магазинах цілком реальний без обмежень. Щоб купувати брендові товари за найкращими цінами, варто скористатися допомогою сервісу EasyXpress. Достатньо зареєструватися в особистому кабінеті й отримати поштову адресу в США. Вона надається в безподатковому штаті Делавер. Тому доставка товарів з Америки не обійдеться дуже дорого.

Як правильно та зручно замовити

Жоден українець не відмовиться купувати якісні товари за нижчими цінами. Брендова продукція у нас або не завжди доступна, або продається дорого. Самостійно купувати в американських магазинах не досить зручно. Зробити це швидко й за прийнятними цінами допоможе EasyXpress. Отже, можна придбати все, що завгодно (наприклад, запчастини з США), на сайті https://easyxpress.com.ua/uk/vikup-zapchastey. Існує дуже багато вигідних пропозицій для автовласників. В американських магазинах є деталі, які не можна знайти в Україні.

Купувати через EasyXpress просто. Достатньо зайти в онлайн-гіпермаркет, який цікавить, та вибрати все необхідне. Треба вказати американську адресу доставки, зробити оплату та дочекатися номера посилки від продавця. Отримавши його, відправлення потрібно зареєструвати на сайті. Це теж робиться через особистий кабінет. Після отримання посилки на пошті наша компанія відправить її безпосередньо на адресу покупця в Україні. Довго чекати не доведеться.

Дуже популярна доставка техніки з Америки. В інтернет-магазинах США багато та часто купують із таких причин, як-от:

  • прийнятні ціни. Гіпермаркети нерідко пропонують гарні знижки. Більшість із них доступні лише для американців. Але, маючи зареєстровану поштову адресу в США, цим привілеєм користуються й українці;
  • широкий асортимент. Багато новинок із колекцій відразу попадають саме в американські магазини. Там завжди можна придбати брендову річ ще до того, як вона офіційно з’явиться в Україні;
  • велика кількість пропозицій. Це не тільки брендові товари, а й залишки минулих колекцій чи рідкісні, ексклюзивні моделі. Деякі компанії виготовляють продукцію лише для внутрішнього ринку, за межами США вона не продається.

EasyXpress гарантує швидку доставку точно за вказаною адресою.