Субота , 04.05.2024

Економія палива і не тільки в гібридних автомобілів Хонда

1999 року Хонда стали першим виробником автомобілів, що запропонував гібридні автомобілі в Європі. Будь то економія палива та податків або зниження впливу на довкілля, ми прагнемо ділитися перевагами гібридного водіння.

Поєднуючи практичність двигуна внутрішнього згоряння з перевагами електрики зі скорочення викидів, керування гібридним автомобілем має багато переваг порівняно з автомобілем із бензиновим або дизельним двигуном. Купити авто Хонда можна у нас на сайті.

Переваги гібридних автомобілів

Щоб допомогти вам зрозуміти, чи підходить вам гібрид, ми зібрали ключову інформацію для розгляду.

  • Споживання палива

Оскільки гібриди використовують два джерела енергії, їм потрібно менше палива для руху, ніж звичайному автомобілю. Для більш коротких і повільних їздових циклів гібрид переважно використовуватиме електрику.

Це означає, що повного бака палива вистачить на більший час, що заощадить гроші. Наприклад, Honda HR-V може проїхати до 460 миль на повному паливі.

  • Зниження викидів вихлопних газів

Гібридні та електричні автомобілі були введені для боротьби з негативним впливом дизельних та бензинових автомобілів на навколишнє середовище. Двигуни внутрішнього згоряння виділяють вуглекислий газ та інші парникові гази, у тому числі метан та закис азоту. Оскільки гібридний автомобіль частково працює на електриці, він викидатиме менше забруднюючих речовин, ніж чисто бензиновий автомобіль.

Результати випробувань різняться, але середній бензиновий або дизельний автомобіль викидає від 39 до 41 тонн CO2. Гібриди зазвичай викидають близько 33 тонн.

  • Відмінна продуктивність без необхідності підключення до розетки

Якщо ви не виберете гібрид, що підключається, вам не потрібно буде шукати зарядну станцію до повної розрядки автомобіля. Гібрид, що самозаряджається, дає вам переваги електромобіля без ризику залишитися без енергії.

Гібриди використовують процес, званий рекуперативним гальмуванням, для заряджання акумулятора, використовуючи енергію, що виробляється при гальмуванні. Замість того, щоб витрачати та розсіювати енергію у вигляді тепла, система повторно використовує її для часткового перезаряджання акумулятора.

Гібридні автомобілі забезпечують кращу економію палива, ніж автомобілі з бензиновими та дизельними двигунами. Поєднуючи статистику міських та шосейних випробувань, гібриди пропонують економічність 53,2 миль на годину, дизельні автомобілі 46,8 миль на годину на галон, а бензинові автомобілі займають останнє місце із середнім показником 41 миля на галон, 9 миль на галон.

  • Переваги дуелі

Гібридні автомобілі пропонують ідеальне поєднання переваг двигунів внутрішнього згоряння та електромоторів. Електропривод забезпечує безшумну роботу без викидів шкідливих речовин на міських швидкостях.

На більш високих швидкостях автомобіль має потужність звичайного двигуна внутрішнього згоряння, і, як і у випадку зі звичайним автомобілем, ви можете швидко заправитися та продовжити тривалу подорож.