Вівторок , 19.03.2024

Топ-3 поради вейперам-новачкам як парити сольову рідину

Сольова рідина досить концентрована і парити її необхідно обережно, щоб не отримати передозування.

вейпер

У цій статті ми розповімо прості правила та поради, які допоможуть вам парити безпечно та із задоволенням. А також підкажемо, де і як купити рідину Salt на сольовому нікотині в Україні.

Характеристики рідини на сольовому нікотині

  • Не викликає тротхіту (удар по горлу), ця перевага була розроблена спеціально, так як звичайний нікотин дратував горло, і не всім вейперам це подобалося.
  • Насичує організм і втамовує нікотиновий голод максимально швидко – пару секунд і кілька затяжок – і більше парити не хочеться.
  • Рідина salt витрачається повільно, заощаджуючи ваші кошти та час.

Як парити безпечно?

Парити варто на малопотужній електронній сигареті – Pod-системі або MTL пристрої. Можливо, ви могли зустрічати інформацію, що можна парити сольову жижу і на звичайних вейпах, але насправді контролювати дозування складно і все ж таки легко вдихнути зайвого. Впевнені, що передозування нікотином нікому не потрібне. Та й якщо ви плануєте в принципі курити лише міцні жижі, вам потрібна малопотужна система. Вона має невеликий резервуар для рідини, сигаретну тягу і невелику кількість споживаної енергії. Це безпечно та зручно в першу чергу.

Контролюйте дозування. Якщо плануєте почати парити, не беріть рідину вище 25 мг/мл. Це цілком комфортна міцність, яка також швидко дає насичення і навіть трохи пари. Якщо вам захочеться міцніше, ви зрозумієте це за відчуттями.

Не паріть надто часто. Не варто робити багато затяжок за один раз або надто глибоко вдихати сольову жижу. Користуйтеся подом як звичайною сигаретою, затягуйтесь повільно та потроху. Насичення і так приходить досить швидко, тому не варто змагатися з нею за швидкістю. Занадто велике споживання сольового нікотину, як ми вже зазначили, призведе до передозування.

Де купити сольову рідину?

Новачки та досвідчені вейпери найчастіше вибирають магазин Vaper`s Lab для того, щоб купувати там смачні жижі, компоненти для самозамісів та інші товари для вейпінгу. Висока якість і великий вибір дуже надихають споживачів, а дбайливе ставлення до клієнтів спонукає обирати Vaper`s Lab щоразу!