Вівторок , 19.03.2024

Житель Чернівців на березі Дністра виростив плантацію коноплі

Незаконним городництвом на Тернопільщині займався житель Чернівців, 1969 року народження. Чоловік, неподалік селища Мельниця-Подільська, у прибережній зоні річки Дністер, насіяв коноплю.

Дана територія, кажуть слідчі, належить Чортківському лісовому господарству.

Документуванням злочину займалися оперативники, інформують сьогодні, 29 вересня, у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

У ході слідства стало відомо, що “фермер” ще навесні поселився в наметі неподалік “господарки”, за селом Дністрове. Він доглядав своє городництво, а коли воно поспіло, реалізовував місцевим мешканцям.

Саме під час продажу товару підозрюваного піймали поліцейські. Чоловік зізнався, що висіяв коноплю з метою власного вживання, але інколи й продавав. Дев’ять грам канабісу реалізував за 500 гривень.

Під час огляду слідчі виявили та вилучили 60 зелених рослин. Чернівчанин у скоєному зізнався. Йому оголосили підозру згідно з ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та оголошення підозри ще й відповідно до ч.2 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Триває слідство.

Читайте також:
У Борщеві горіла господарська будівля (ФОТО)