Вівторок , 23.04.2024

Аварія у Тернополі: водій “Мазди” збив на смерть 52-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у середу, 19 жовтня, у Тернополі.

аварія тернопіль

Ввечері, близько 19:40, на вулиці Київській водій автомобіля Mazda збив пішохода. Потерпіла переходила проїжджу частину дороги.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Жінка, 1970 року народження, від отриманих травм померла на місці події. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Кермувальник стверджує, що не помітив пішохода. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно з частиною 2 статті 286 ККУ.

Поліцейські наголошують: відключення зовнішнього освітлення по місту та вздовж трас – вимога часу у зв’язку з війною. Проте це, часто-густо, стає причиною дорожньо-транспортних пригод. Погана видимість на дорозі, погіршення погодніх умов та пішоходи, які не носять світловідбиваючих предметів, призводить до травмувань та навіть летальних випадків.

Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними. У темну пору доби, не важливо чи на проїжджій частині дороги ви чи на тротуарі, одягати на одяг та сумки світловідбиваючі елементи. Станьте видимими у темну пору доби і це може врятувати вам здоров’я та життя!

Читайте також:
Вчора на Тернопільщині у шести аваріях травмувалися 10 осіб