Вівторок , 19.03.2024

Автономний обігрівач Сінь-Джі – надійний пристрій для вашого авто

Автономний обігрівач Сінь-Джі вважається одним з найпопулярніших пристроїв, що широко застосовуються для встановлення в автомобілях різних марок.

обігрівач

За допомогою даного приладу можна обігріти рейсові автобуси, кабіни вантажних авто, спеціалізованої техніки, катери та інші транспортні засоби.

Якщо ви шукаєте, де купити автономний обігрівач салону Сінь-Джі, грамотним рішенням стане звернутися до спеціалізованого інтернет-магазину «Болгарка.укр». Ця компанія протягом довгих років займається реалізацією якісних інструментів різних видів. асортимент включає як обладнання вітчизняного виробника, так і зарубіжну продукцію.

Особливості автономного обігрівача Сінь-Джі

Сьогодні автономний обігрівач Сінь-Джі від прикурювача обирають професійні водії, далекобійники. Також обладнання часто замовляють приватні особи, які бажають облаштувати салон машини максимально комфортно.

Слід зазначити, щоб автономні обігрівачі Синь-Джі представлені кількома моделями:

  • повітрян
  • рідинні;
  • газові;
  • електричні.

Найбільш популярними є повітряні прилади. Принцип їх функціонування ґрунтується на циркуляції повітря за спеціальною системою в опалювачі.

Аргументи на користь придбання автономного обігрівача Сінь-Джі

Автономний обігрівач салону від прикурювача Сінь-Джі відрізняється низкою переваг. Насамперед слід зазначити, що пристрій безперебійно функціонує при температурі повітря від -50 до +50 градусів. При цьому споживання дизеля годинника становить від 0,19 до 0,6 л.

Завдяки простій конструкції пристрій можна встановити без залучення спеціаліста. Основними комплектуючими приладу є нагрівник, насос, труби, паливопровід, паливний бак. Також комплект доповнюється кабелями, сполучними муфтами та хомутами.

Автономний обігрівач Сінь-Джі 24В – ідеальне рішення для тих, хто зацікавлений в економній витраті ресурсів, безпеці використання обладнання, простоті обслуговування та адекватній вартості.

На сьогоднішній день цей пристрій займає одну з лідируючих позицій на ринку даного типу продукції. Придбати товар можна на максимально вигідних умовах, скориставшись послугами інтернет-магазину «Болгарка.укр»

Якщо вас цікавлять автономні обігріваці від компанії Сінь-Джі, то ознайомитися з каталогом, провести порівняння та придбати онлайн мождтвл перейшовши за посиланням Болгарка.укр.