П’ятниця , 29.03.2024

Переваги та особливості замовлення ліків онлайн

Більшість мережевих аптек пропонують клієнтам можливість придбання лікарських засобів в онлайн-режимі.

ліки онлайн

Не є виключенням і Аптека D.S. Вигідно оформити замовлення можна не лише на сайті, а й у зручному мобільному додатку «Мережа аптек D.S». Детальніше про переваги купівлі медикаментів онлайн дізнаєтеся далі.

Головні відмінності онлайн-аптеки

Інтернет-аптека надає можливість вибору ліків серед широкого асортименту. Понад 15000 найменувань медичних препаратів, а також лікувальна косметика, дитяче, дієтичне та лікарське харчування, засоби особистої гігієни, товари для догляду за хворими, БАДи та лікарські рослини. Найбільш вигідні пропозиції – продукція власної торгової марки.

В онлайн режимі клієнти можуть:

  • оформити замовлення в будь-який час доби;
  • замовити доставку медикаментів кур’єром чи поштою;
  • з’ясувати наявність та ціни на необхідні ліки в мережі чи найближчій аптеці;
  • скористатися послугою бронювання, щоб забрати товари в зручний час за фіксованою ціною;
  • отримати електронну картку клієнта з накопичувальною бонусною системою.

При необхідності консультації провізора чи фармацевта, можна отримати її в телефонному чи онлайн-режимі. Досвідчені спеціалісти допоможуть вибрати товари в бажаному ціновому діапазоні, детально пояснять, як потрібно використовувати препарат, запропонують аналоги, якщо вартість оригінала вас не задовольняє, або ж його немає в наявності.

На що звернути увагу, купуючи ліки онлайн

Щоб бути впевненим в якості ліків, замовлених онлайн, необхідна надійна аптека. Мережеві точки продажу медикаментів турбуються за свою репутацію, тому в замовленні, відправленому поштою чи кур’єром, гарантовано будуть якісні препарати. Варто вивчити відгуки про компанію на сайті чи додаткових ресурсах. Можливість оплати при отриманні замовлення – додаткова гарантія добросовісності постачальника.

На сайті онлайн-аптеки мають бути представлені дозвільні документи, на підставі яких компанія здійснює свою діяльність. Найважливіший – ліцензія на реалізацію медичних препаратів. Кожна партія медикаментів повинна мати сертифікати якості. На пакуваннях обов’язково вказана інформація про виробника та термін придатності ліків.

Медичні засоби повинні зберігатися з виконанням вимог, вказаних в інструкції. Майже всі ліки потрібно зберігати в оригінальному пакуванні в місцях, захищених від прямих сонячних променів та підвищеної вологості повітря. Деяким необхідна постійна низька температура, яка забезпечується спеціальними холодильними камерами.

Мережа аптек D.S. гарантує клієнтам високу якість медичних препаратів та дотримання умов їх зберігання. Оформивши замовлення на сайті, ви можете отримати його без черги в найближчій аптеці чи скористатися послугою доставки.