П’ятниця , 26.04.2024

Пітбайк: що це та де купити

Світ розваг тепер може запропонувати будь-що, аби задовольнити навіть найвибагливішого клієнта. Особливо, якщо йдеться про нотки адреналіну та драйву.

пітбайк

Серед лідерів тут є різноманітні види спорту та активні розваги, зокрема, катання на пітбайках, великий асортимент який представлений за посиланням https://mototek.com.ua/uk/. Сьогодні ми розкажемо про цей вид мотоциклів, їхні особливості та де можна купити.

Пітбайк: що це

Слово «пітбайк» прийшло до нас від англійського «pitbike» Саме так називають один з різновидів міні-мотоцикла, призначеного для супермотодрайву чи мотокросу. До слова, підбайки «рідніші» швидше велосипедам, аніж потужним мотоциклам, адже саме їх майже століття тому почали використовувати для переміщення по піт-лейн.

Сьогодні ж пітбійки таки відносяться до загальної категорії мотоциклів. Серед їх переваг:

  1. Компактність. З вигляду, як, власне, й по вазі, це – звичайнісінькі велосипеди з двигуном. Завдяки невеликій вазі та габаритам їх легко транспортувати та з їхньою допомогою можна подолати будь-яку трасу.
  2. Потужність. Попри невеликі габарити, пітбайки можуть мати чотиритактний двигун об’ємом до 150см3.
  3. Універсальність. Пітбайк можна використовувати не лише прямо за призначенням, а, до прикладу, для пересування містом чи для поїздок на невеликі дистанції.
  4. Оптимальність. Йдеться про те, що пітбайки зручні у використанні як молодим спортсметам, які ще не мають сили втримати понад стокілограмові «махіни», так і для бувалих чемпіонів.
  5. Вартість. Найкрутіший пітбайк обійдеться лише в пару тисяч доларів, що, зважаючи на його характеристики, – копійки.

Де купити

Купити пітбайк можна в спеціалізованому магазині, яким є Mototek. Переглянути весь асортимент можна за посиланням https://mototek.com.ua/uk/catalog/pitbikes.

Що стосується самого магазину, серед його переваг слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів (не тільки пітбайків).
  2. Приємні ринкові ціни.
  3. Гарантія на всі товари.
  4. Швидка доставка замовлення або його видача зі складу.
  5. Можливе повернення чи обмін.
  6. Зручні способи оплати.
  7. Можливість оформити кредит чи виплату частинами.
  8. Знижки, акції та бонуси – як для постійних клієнтів, так і для новачків.

Як бачимо, пітбайк – універсальний мотоцикл, який можна використовувати не лише для мотокросу, але й для простих поїздок містом чи на незначні відстані. Купити його можна в магазині Mototek, де представлений великий асортимент товарів та приємні ціни.