П’ятниця , 26.04.2024

Сонячний букет з дитинства

Соняшники асоціюються зі спекотним літом, щедрим сонячним світлом та зі шкільними канікулами. Саме цю квітку так люблять діти та люди зі світлою енергетикою.

Він також широко використовується у флористиці – поряд з екзотичними рослинами. Тим більше, що селекціонери спеціально вивели декоративні сорти, які за красою нічим не відрізнятимуться від своїх побратимів із городу. Детальніше про цю дивовижну квітку розповіли фахівці служби доставки в Тернополі https://roza.ternopil.ua/

Кому дарують соняшники?

Композиція з цих яскравих рослин обов’язково сподобається всім життєрадісним, веселим та відкритим людям. Адже вважається, що у квітці зосереджена божественна сила сонця. Незважаючи на те, що його відносять до «чоловічих» квітів, соняшник зустрічається у букетах для мам і бабусь, дітей і підлітків, у весільній композиції та призначеній для подарунка на ювілей. Дарувати їх можна:

  • Людям із творчим початком – адже саме такі натури люблять небанальну красу.
  • Близьким людям та друзям – сонячна квітка неодмінно сподобається тим, хто по-справжньому любить та поважає вас.
  • Коханим – як чоловікові, так і жінці. Адже соняшник своєю мовою квітів завжди говорить про тепло і щирі почуття.

Ця квітка дуже добре поєднується з декоративною зеленню. Також соняшник «люблять» інші рослини. Наприклад, у компанії з ним ідеально виглядатимуть хризантеми, фрезії, анемони, гортензії, айстри. Рекомендована колірна гамма – нейтральна в пастельних тонах, при цьому яскравий соняшник також чудово гармонує у контрастах з фіолетовим, насичено бордовим, синім.

Примітно, що оформлення такого букета не повинно бути химерним, адже квітка є цілком самодостатньою. Зазвичай їх доповнюють шовковою стрічкою або простою мотузкою. Стильно та оригінально оберемок соняшників буде виглядати в плетеному кошику, при цьому як декор можна додати гарний бант і листівку.

Запрошуємо вас до інтернет-магазину «Роза Тернопіль» https://roza.ternopil.ua/ru/home_ru/ де ви зможете купити найкрасивіші букети міста.