Субота , 20.04.2024

Стіл для програміста: «StiyStil» – все для вашого комфорту

Програміст – складна та цікава професія, яка сьогодні знаходиться на вершині своєї популярності. IT-спеціалісти постійно зайняті роботою та зосереджені на побудові алгоритмів, розрахунках та ін.

стіл для програміста

Сконцентруватися на програмуванні та забезпечити максимально комфортні умови праці допоможе стіл для програміста.

  • Оснащення офісів та гуртові замовлення.
  • Проектування офісних меблів на будь-який смак.
  • Виготовлення сучасних функціональних моделей.
  • Великий асортимент готових рішень.
  • Столи для сидячої та стоячої роботи, динамічні сидіння та багато іншого.

Меблі для програмістів дозволять позбутися болю в спині, напруження в області шиї та почервоніння очей, адже тепер можна працювати у зручному положенні. На сайті сервісу «StiyStil» можете замовити стіл програміста для офісу або для дому з доставкою. Пропонуємо до вашої уваги статичні моделі, столи для стоячої роботи з безшумним механізмом, який легко регулюється завдяки пульту керування. Спеціаліст магазину допоможе з вибором підходящого столу чи офісного крісла. Також можете замовити ергономічну накладку на стаціонарний стіл для роботи стоячи або підставку для монітора. І все це в інтернет-магазині «StiyStil».

Як виглядає стіл програміста? 

Тільки уявіть: декілька годин провести в одному положенні, занурившись в роботу за комп’ютером. Якщо ви не хочете сказати «прощавай» своєму здоров’ю, то слід обирати стіл, який регулюється за висотою стільниці. Готові меблі мають бути міцними та стильними. Крім того, поверхня столу повинна мати достатньо місця для розташування ноутбуку, телефону та чашки смачного чаю. Тепер займатися розробкою програмного забезпечення – зручно та безпечно для здоров’я, адже такі меблі створені спеціально для програмістів.

На сайті магазину-майстерні «StiyStil» можна підібрати найбільш підходящий стіл для роботи за комп’ютером:

  • Три варіанти матеріалів для стільниці: дубовий масив, ДСП, HPL-ламінація.
  • Моделі здатні витримувати навантаження від 100 до 125 кг.
  • В офлайн магазині можна протестувати динамічний стіл в роботі.

Сервіс пропонує зручні способи оплати замовлення (передплата та оплата при отриманні). Крім того, можна оформити придбання товару на виплату (на три платежі). Якщо ви бажаєте купити стіл максимально вигідно, саме час перевірити наявність промокоду для знижки.

Переваги столу для стоячої роботи 

Всі столи від «StiyStil» мають якісні комплектуючі, тому працюють дійсно довго і без проблем. Підйомні механізми відрізняються правною роботою, без шуму та дискомфорту для користувача. Програма керування столом інтуїтивно зрозуміла та проста в управлінні. Готові вироби не мають деталей, які швидко зношуються. А стильний дизайн таких меблів робить їх ідеальним доповненням офісного інтер’єру.

Є можливість придбати стіл для програміста з урахуванням будь-якого бюджету. Можливо не всі спеціалісти магазину «StiyStil» знають мови програмування, але вони точно можуть порекомендувати чудову модель столу за доступною ціною. Строки виготовлення та доставки можна уточнити у менеджера сервісу.