Субота , 20.04.2024

Які пелюшки краще для лежачих хворих

Які пелюшки краще для лежачих хворих

пелюшки

Поглинаюча пелюшка — це полотно, що складається з трьох шарів:

  • верхній — м’який нетканий матеріал;
  • середній — вбираюча розпушена целюлоза;
  • нижній — поліетиленова плівка, що не промокає та має протиковзке покриття.

Одноразові поглинаючі пелюшки DAILEE використовують у післяопераційному періоді, під час проведення різних медичних процедур та маніпуляцій. Вони потрібні людям похилого віку з нетриманням сечі, є базовим продуктом гігієнічних процедур при догляді за лежачими хворими.

Ці гігієнічні товари для дорослих  вбирають біологічні виділення, завдяки чому забезпечують комфорт та сухість людині, запобігають появі попрілостей та поширенню неприємного запаху. Крім того, пелюшки захищають від забруднень матрац та постільну білизну, на яких лежить людина, відповідно, заощаджують сили та час на прання та прибирання.

Як вибрати пелюшки?

1. Розмір

Існує три основні розміри пелюшок: 40х60 см, 60х60 см та 60х90 см.

Найменші пелюшки підходять для проведення короткочасних маніпуляцій, наприклад, полоскання горла лежачою людиною або промивання у нього катетера.

Розмір 60х60 см є універсальним. Крім перелічених випадків, такі пелюшки зручно стелити в крісло, в якому відпочиває хворий, або в інвалідний візок. Вони ідеально підходять для зміни памперсу. Їх можна використовувати для ліжка, але за умови, що людина не крутиться надто активно, інакше зім’ята пелюшка спричинятиме дискомфорт.

Найбільш підходящі для спального місця пелюшки 60х90 см. Ними зручно застеляти диван, вони не з’їжджатимуть і не задиратимуться.

2. Поглинання

Об’єм вологи, який може поглинути пелюшка, зазначається на упаковці у вигляді намальованих крапель. Що більше крапель, то більший об’єм вбирає виріб. Цей показник, як правило, варіює від 2 до 4 крапель.

Одноразові поглинаючі пелюшки DAILEE мають такі переваги:

  • гіпоалергенний верхній шар, що не спричинює подразнення;
  • абсорбент, що має високий ступінь поглинання;
  • щільний водонепроникний нижній шар, стійкий до розриву;
  • відсутність хлорних відбілювачів у складі;
  • рівномірний розподіл вологи по всій площі виробу;
  • герметичність;
  • обробка кондиціонером, що запобігає утворенню грудок целюлози.

Компанія СУХО — інтернет-магазин, що працює на ринку вже 7 років. Ми пропонуємо широкий асортимент гігієнічних товарів для дорослих. Наші консультанти радо допоможуть із вибором та поділяться тонкощами догляду за лежачими хворими.